Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takvim Gazetesi Ekpss Deneme sınavı veriyor

Birde önlisans olarak girecek arkadaşlar kursa gidiyormusunuz benim gittiğim kursta bana bir şey öğretmediler ben kendim evde kitaplar ile bir şeyler yapmaya çalışıyorum sizin durum nedir. Bilgi olarak ne düzeydesiniz bana tavsiyede bulunacağınız bir şey var mıdır.

soruların tamamını açamıyorum nasıl olacak,4 sayfa var ilk sayfa 123 sorular,diger sayfalar 4 soru birinde, 4 soru bi sayfada ?

bugun lisans veriyorum diyen takvimın sorulara baktım arkadaşlar türkçe hariç gerisi aynı başına lisans yazıp engelliye kakalama politikası :D dün aldıysanız bgn almanıza gerek yok..

Sorularin resimlerini cekip yükleyen olursa cok sevinirim arkadaş in biri yuklemiste eksik sorular tamamini yukleyen olursa Allah razi olsun ondan

muhendis3232;

hakkatten çok ayıp etti, bi gazete nasıl kendisini kötüler öğrenmiş olduk

hiç yere para verdik...

dünki ile aynısı coook ayp yaaa

evet malesef bi 60 soru hazırlamaktan acizler haftayada aynı soruları verir bunlar :D

Arkadaşlar ya benim matematik zıfır, sözel çıkışlıyım oldum olası da sevmedim gitti matematiği, sözelle bu işi kurtarabilir miyiz acaba ya :/

matematik açıgını türkçe full çek sözelden ful çekerek kurtarırsın :D olay bu emelim :)

emelim derken :D inşallah sözeli full çekeriz benim matematik hiç yok :/

aslında gazetedekilerde hepsinden var gibiydi, lise-önlisans-lisans mat

Gazete bulabilseydik iyiydi biz alamadık bile . Bulanlar şanslı.

ALMAYİN. yandaşını filan falan bilmem. SAÇMA SAPAN SORULAR. TÜRKÇEDE İMLA YANLISLARI KOL GEZİYOR. sıçarım böle denemeye.

Arkadaşlar sınava hazırlanın ben şu anda devlette çalışıyorum çok rahat ve güzel bence tartışmayın derim soru sorudur arkadaşlar ne kadar farklı kaynaktan çalışırsanız soru çözme alışkanlığı kazanırsanız iyi olur faydam olduysa ne mutlu bana hayırlı çalışmalar olsun inşallah istediğniz yerlere girersiniz Allah herkesin gönlünüze göre versin

serdaruz;

Ssana neden hayırlı çalışmalar dileyelim ki ,

zaten memursun bir daha giriyosun ben böyle devletin hükümetin :(

birde birde dalga gecer gibi iyi çalışmalar bana siz ne haliniz varsa görün gibi yazmısın

Dikkatli okuyun ben gireceğim sınava demedim bu bir burada sizlere yardımcı olmaya çaılıyorm bu da iki valla anlayışın kıtsa napayım kardeşim Allah büyük ben devlet memuru oldum sizde olun dedim ama anlamadıysan ben napayım önce oku sonra sonra anla sonra yaz tamam mı muhabetci

Arkadaslar merhaba takvim gazetesinin pazar gunu verdigi lisans onlisan deneme sinavinin cevap anahtari olan var mi ?

Takvim gazetesinin verdiği soruların %60 %70 i bana ait sorular hırkız bunlar :)

Kendi deneme kitabımı çıkarsam yok satardı eminim toplamda 40 deneme hazırlamışım. :)

29 neteim var lise takvim denemedi nasıl sizce arkadslar ben acıkögretim lisesi mezunuyum ?

Türkçe zordu cok yanlışım cıktı

Arkadaşlar,
Sınav süresi geçen sene kaç saatti?
bu sene kaç saat olacak? 1 saat ise 60 soru için çok az uzun paragraflı cümleleri nasıl okuycaz?

bazı engel gruplarına 80-100 dk tabi ek süre zihinsel işitme ve okuyucı işaretleyici gibi engel gruplarına veirliyor..diğrleri 60 dk

ben işaretleyici istemeyen az gören birisi olarak 60 dk nasıl yetiştircem soruları :l

Pazar günü takvim gazetesinden deneme sınavı aldım, ancak pazartesi günü gazete almayı unuttugum için cevap anahtarını elde edemedim. Dün gazate alan varsa cevap anahtarını rica etsem paylaşabilir mi?

kura ile memur atamalarının tarihini bilen varmı saygılar

kura ile memur atamalarının tarihini bilen varmı saygılar

Biz 27 Nisan da Sınava Gireceğiz, Sonuçlarda tahminen ÖSYM nin alışkanlığı olarak umarım 7 günde açıklanır.. Sınava Girenlerin Sonuçları açıklandıktan sonra Klavuz Yayınlandığı zamanlarda Kura ile Atama işlemlerine bakılır diye düşünüyorum. Yani Kura ile atanacak arkadaşlara haksızlık yapılmaması için o tarihlerde olmalı.

Üst Alt