Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tansiyon hastasıyım, askerlik durumum ne olur?

Merhabalar, 6 mart dan beri yoklama ile ilgili sağlık işleri için devlet hastanesinde koşturup duruyorum. Yapılan tetkikler sonucu primer hipertansiyon teşhisi kondu, daha öncesinde kalp spazmı gecirmisligim var arada kalbim aritmi yapıyor, boyum 182 kilom 119, 29 yaşındayım ve kardiyoloji den bir rapor verdiler 2 temmuzda heyete çıkacağım. Lakin sistemde şu an asker kaçağı olarak görünüyorum ve deyim yerinde ise kaçak gibi yaşıyorum, raporunun altinda

HT nedeniyle madde 42b1, ty1 nedeniyle 42a7 uygundur. Şeklinde bir ibare var durum ne olur bilen biri bana yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar bunları yazarken tam 1.5 yıl onceydi tansiyonum 13 14 arası çıkmıştı holterde ve doktor hayırlı olsun askersin dedi askerlik görevimi yerine getirdim hemde urfa gibi çok sıcak bir şehirde çok zor şekilde bitirdim Not: şuan gene tansiyonum var 16 15 civarı hiç ilaç içmiyorum bakalım içersem düzelecek saygılar

Tansiyon hastasi olduğunuzu nasil anliyorsunuz ya da nasul anlasiliyor bilginiz var mi benim sabah kalktiğimda baş dönmem oluyor da alakasi var mi acaba😐

Edacano...evde ölçebilirsin tansiyonunu düzenli olarak,baş dönmesi stres ve tansiyon ile alakalıdır zaten genel de...yaşına göre 13-8 üstü üst sınır yani hafif de olsa tehlikeli...geçmiş olsun..

deathless

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Beyin kanaması tansiyona bağlı mıydı? Öyleyse kaç tansiyonda beyin kanaması oluştu acaba? Ben de hipertansiyon hastasıyım ve bizde genetik.

Üst Alt