Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tarih öğretmenleri EKPSS'den kaç puan bekliyorsunuz?

Hocam tarih seçtiğime çok eminim. Belki olmuşsa formasyonda yanlışlık yapmışımdır. Ama şimdi baktım hepsi doğru. Sonuçlar açıklanınca belli olacak

Ansu

bence milli eğitim bakanlığı il milli eğitim müdürlükleri aracılığıyla yada direkt bir dilekçe ile bunun nedenini sorgulamalıydınız. ya bir daha olursa ne olacak durumunuz?

2. öncelik şu demek çünkü: ilkönce tarih öğretmeni veya tarih mezunu ve formasyonu olan atanır bu 1.öncelik.

bunların var olmaması durumuna kaynaklık edebilecek diğer branşlardan (mesela sosyoloji vs) atanır.buda 2.öncelik.

hariçten: kaç puanınız vardı hocam?

Hocam ben baktımda 2018 atamasında 1. Öncelik ama 2019 da 2. Öncelik yazıyordu. Ve ben ösym yi arayıp sordum bana formasyon alanlar 2. Öncelik dedi.

Puanım 65 hocam sıralama 480

Ansu

öyle bişey yok. ösym yanlış bilgi vermiş.
hem siz niye ösym ye danışıyorsunuz ?
ösym mi yapıyor sanki atamayı?

puanınız kaçtı hocam?

Arkadaslar acikogretim tarih mezunu bundan sonra atandiktan sonra mi meb formasyonu verecek.formasyon kalktı artik.bilgisi olan var mi.

Sosyalbilgiler öğretmeni olan varmış arkadaşlar

Varmı olacaktı🙂

Üst Alt