Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TCDD'den %90 ve üzeri engeli olanlar ücretsiz yararlanabilecekler

tamamiyle zorlastırma var binebilmesinler diye gülmekten kendimi alıkoyamıyorum :)

devlet kendi eliyle ayrım yapıyor nek adar çok meraklı % değerlerle oynamaya kaç sa kaç özürlülere indirimli de gitsin ücretsiz yapılması yanlış %50 olsun gitsin

aynen burda tamamiyle bir haksızlık var yarı yarıya olsun 20 tlseye 10 tl olsun diger engelli arkadaşlarda faydalı olsun bunu yapan devlet malesef demekki özel kuruşlar neler yapmaz

verilen hakkı geri alıyor 1 ay öncesinde %90 oranlı başbakanlık özürlü kartı veya rapor yeterli olurkn şimdi de raporda refakatçi olmadan seyahat edemez ibaresi istiyor.önceden verilen hakkımızı geri alabiliriz.bunun için tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Tcdd refaket hakkı

Yüzde 50 ve üzeri olanlar için bilet fiyatı yarı fiyat refakrtci içinde diyor.yani yüzde 50 üzeri olanlar yanındakide aynı haktan yararlanır mı özür durumuna bakmazsızın.

Üst Alt