Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözüm görmüyor. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

lark65

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle slm ederim arkadaşlar benim sağ gözüm bir kaza sonucu retina yırtılması meydana geldi 3 defa ameliyat oldum ama nafile sol gözümde pek net sayılmaz ama sağ gözüm hiç görmüyor diye bilirim sadece parmak hareketlerini tam gözüme 10 cm yaklaştırdığımda görebiliyorum ama iş görmüyor dizlerimde menüsküs sürekli baş ağrılarım var 3 çocuk babasıyım çok zor çalışıyorum yarım yamalak yani sizce % kaç rapor alabilirim ve bu rapor ne işe yarar orta okul terkim birde yorumlarınızı bekliyorum şimdiden Allah yar ve yardımcımız olsun....

bu gün doktora gittim sağ gözümün çok az gördüğünü söyledi solda bişi sağlam dediler arkadaşlar nasıl %40 oranında rapor alabilirim...

Tek göz için % 32 oranından fazla rapor verilmiyor malesef. % 40 rapor almanız zor..

Lark 65 sen diyorsun sağ gözüm görmüyor. Doktor diyor az görüyor normalde arkadaşın dedği gidi bir göz kaybı %32 dir ama senin görme oranın %kırkı geçer sen bence sakat raporu alma yerine tersini kullan sağlam raporu al o zaman ne verirler ona bak çünkü bu doktorların başına bu soğuklarda güneş geçmiş olabilir

arkadaşlar benim sağ göz hiç görmüyor sayılır belki %5 oranında sol gözdede biraz sorun var bu gün muane oldum sol gözde şu anda bişi yok dedi dizlerimde menüsküs ve sürekli baş ağrılarım var yani size demek istediğim %40 oranındqa rapor alırmıyım...

Rapor almak için ilk ne yapmalıyım direk hastaneyemi gidilmeli

Lark65 bende retina dekolmani ameliyati gecirdim eger gozde cok azda olsa gorme (isiği gormekte buna dahil) alacaginiz oran yuzde 20 dir..eger tam olarak gormuyorsada yuzde 32 alirsiniz..gecmis olsun...

göz ve menüsküs yırtılma

Merhaba arkadaşlar benim 5yıl önce bir gereksiz iş yüzünden sağ gözümden oldum bir kaç defa ameliyat oldum retina yırtılması var ve sadece ışıkları hissediyorum birde her iki dizimde menüsküs yırtılması var rapor almaya kalksam yüzde kaç rapor alırım ve bu rapor ne işe yarar yardımcı olmanızı rica ederim

kardeş aynı soruyu 5. kez soruyorsun olmuyor dedikçe tekrar soruyorsun buradaki kişiler nereden bilsin bunu sonuçta doktor değiliz? hayır anlamıyorum insanların sabrınımı deniyorsun?

bacı bey merhaba öncede sizle mesajlaşmıştık benim tek göz hiç görmüyo ayrıca anksiyete tedavisi görmekteyim sizden öğrenmek istediğim bişey var ben dün hastaneye rapor kaç oran alırım diye müracat ettim pisikiatri 20 diyo göze gittim şöyle bir saçmalıkla karşılaştım göz doktoruna sordum oran ne alırım senin gözün yerinde duruyo 20 yada 25 alırsın dedi bende kendisine alan kişilerden ve araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla tek gözün hiç görmemesi 32 diye biliyorum dedim cvp saçmalığına bakarmısınız neymiş göz hiç görmeyip fakat sembolikte olsa yerindeyse 20 yada 25 alırsın diyo fakat göz komple alınmışsa ozaman 32 olur diyo yani 32 alabilmek için komple gözü aldırmak gerekiyomuş böyle birşey olması mümkünmü sizce ben bu durumda ne yapmalıyım doktoru şikayetmi etmeliyim çünkü göz orda sadece sembolik duruyo nasıl olur anlamadım veyahutta biryerlere dilekçemi yazmalıyım bu yazmış oldukları oranla 40 alma şansım varmıdır birde pisikiatridede şuna kafam takıldı anksiyete 25 oranında olmuyomu birde ben 1 yıldır ağır ilaçlar kullandığım halde herhangi bir sonuç alamadım bu yüzdende çalışamıyorum sizce ne yapmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim

hocam benim gözlerimin ikiisde yerindeiper sadece görme kaybı var. biri % 10 diğwei % 15 görüyor 20 gün önce % 50 aldım

kardeşim ben bunu anlıyamıyorum işte şimdi bu nedemek anlıyamıyorum gözüm hiç görmüyo ama sadece yerinde duruyomuş diye oranı düşük veriyo neyapmam lazım bunla ilgili bilgi vern olsa yapardım ne gerekiyosa

Öyle bir şey olduğunu sanmam amam sonuçta doktor değiliz başla bir doktora dansı derim birde site. Var www.medimora.com forum bölümüne bakmanı tavsiye ederim

tamamda kadında böyle söylüyo şimdi ben ne yapmalıyım doktorumu şikayet etmeliyim yada başka bir yolmu yardımcı olursanız çok sevinirim

Siz öncelikle bir heyete girin sonuca bakın, yada doğrudan başka hastaneye gidin. Çünkü sonuç olumsuz olursa İl Sağlık Müdürlüğüne şikayet edip yine başka hastaneye sevk edileceksiniz.

ben şu işede kafayı taktım onla ilgilide uğraşmak istiyorum doktorun söylediği çok saçma geldi bana göz hiçbir işe yaramıyo ama yerinde duruyo diye 20 diyo arkadaşlar doktorun böyle birşey yapma şsnsı varmı ne gibi şikayet hakkımız var bilgi verirseniz yapmak istiyorum bana savunma olarak şunu söylüyo daha önce 32 miş yeni kanundan sonra göz yerindeyse hiç görmese bile 20 yada 25 oluyomuş bu doğrumudur yokmu bir şikayet yeri

poyraz bey doktor böyle dediği için şikayet edemiyozmu bu söylediği yasalmıdır nereye şikayet etmeliyim bu konuyu nerde daha iyi aydınlataabilirim hangi kurum mesala

göz doktoru kadının verdiği cvp şu eskiden 32 di fafat yeni kanundan sonra biz biliyoz kaç verildiğini hatta biraz ısrarcı olunca tartıştık ve kanun bu işine gelirse dedi gönderdi ben daha çok şunu öğrenmek istiyorum ben bu oran işini gerçekten tam olarak nerden öğrenebilirim en azından birinci ağızdan öğrendikten son ra sonuna kadar uğraşmak istiyorum sizin bunla ilgili bilginiz varmı acaba poyraz bey

bu durumlarda sağlık raporuyla ilgili sorunlarımızı şikayetlerimizi yapabileceğimiz bir yer yokmu acaba

Arkadasım imkanın başka bir hastaneye başvuru yap uğraşma hiç

poyraz bey merhaba ben size birşey danışmak istiyorum ben siz söyledikten sonra sağlık bakanlığına dilekçe yazdım ve durumu belirttim sonrada beni hastaneden aradılar aynı şekilde doktorun söylediğine göre eğer kendi gözüm yerindeyse ama hiç görmüyosa 20 oran alınıyomuş ama göz yerinden alınmışsa ozaman 32 olur diyo prosüdür budur diyo ben şunu öğrenmek istiyorum bu özür oranını sağlıklı bir şekilde öğrene bileceğimiz bir yer yokmu acaba

Sabim sağlık bakanlığı iletişim hattı var oraya şikayet et bu kadar terbiyesiz olunurmu insanlarla dala geçişlirmi hiç geri zekalı işte dr. Olmuş ama insanlık yok hemen şikayet et 182 alması gerek terbiyesiz göz ün olup olmamaıs nedemek ya benimde arkadaşım bir gözü yerinde protez değil gözden 32 aldı

arkadaşım cvb için çok teşekkür ederim ben aslında bu doktorla uğraşmayı çok istiyorumda fakat prosuduru tam bilmiyorum yani gerçekten söylediği gibi göz yerinden alınmadan rapor düşükmü oluyo hani bunu kesin öğrene bileceğim yer neresi onu bilmiyorum mesela sorucam kanunda tek gözün görmemesi oranı kaç dediği gibi göz alınmamışsa oran düşükmü oluyo onu bilsem sağlık bakanlığına şikayet etmiştim orası hastaneye mail göndermiş onlarda beni aradı memurun söylediğine göre ilgili doktorla görüşülmüş durum anlatılmış doktor araştırma yapmış sistem heryerde böyleymiş ama yinede istersen bir uğra ilgili doktordan seni görüştürelim diyor şu olayı allah rızası için kesin bilen varsa bilgi versin tek göz yerinde bile olsa ama hiç görmüyosa oran ne oluyo çünkü kesin bilirsem ona göre doktorla uğraşıcam ayrıca anksiyete şikayetine bazı okuduğum yerlerde 25 oran verilir diyo fakat benim doktor 20 diyo lütfen beni bilgilendirin arkadaşlar bu nasıl bir düzen bir hastanenin verdiğini öbürü tutmuyo

Dizlerde kıkırdak erimesi ve görme kaybı için verilecek rapor oranı nedir?

Merhaba arkadaşlarBenim sag gözüm hiç görmüyor sadece ışıkları hissediyorum her iki dizimdede kıkırdak erimesi var yüzde kaç rapor alabilirim yardimlarızı bekliyorum

tek göz hiç görmemesi %32 ama siz ısığı görüyorsanız doktorda güzellik yapmazsa 15-20 alırsın dizlerdende kaç alırsın bilmiyorum doktora gitmen lazım yada googlede indir cetveli oku

ötv indirimi

Merhaba arkada§lar Cuma günü hastaneye gittim bir gözüm sadece ısıkları hissediyor doktor doktor sadece % 15Rapor alabilecegimi söyledi ayrica her imi dizimdede menüsküs var sağ kulağımdada az bi duyu kaybi var Ben bu goz icin verilen % 15 rapora saştım acaba. Doktor dalgami geçti arkadaş lar acaba rapor almaya kalmarsam % kac alirimSaygilarimla

Üst Alt