Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözüm görmüyor. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

ilk önce geçmiş olsun benimde sol retina yerinde yok ,sorunun cevabı ölümle yaşam arası :)
retinanız hiç görmüyor yerinde ise görme olasılığını düşünüyorlar %20 -25 veriyorlar,retina yerinde hiç yoksa görme olasılığı yok deyip %32 veriyorlar..farklı rahatsızlıklar var ise benim gibi % yüzdeyi yükseltirebilirsiniz yasaya göre yeni rahatsızlıklara engel durumu belirlendi varsa o rahatsızlıklardan doktorlara gözükebilirsiniz..

İyi günler benim bir gözüm tamamen kör diğeri ise 2.5 derce miyop ve astigmat var kaç alabilirim? Ayrıyetten el serçe parmağım ı 2 kere kırdım bunun ayrı bir etkisi olur mu ?

Göz görmüyor ama yerinde duruyorsa %20-25, göz yerinde yoksa %32 vererek o kişiyi engelli olarak saymayan normal sağlıklı insanlarla aynı çalışma ve emeklilik şartlarına tabi tutan yöneticilerin aynı olay kendi başlarına gelse ev kira 2 çocuk olduğunu varsayalım nasıl geçinecekler dertlerini bugün yapamadıkları gibi kendilerine nasıl anlatacaklarını çok merak ediyor ve bundan sonraki yaşamlarında empati amacıyla tek gözlerini kapatarak bantlayarak yaşama devam etmeye davet ediyorum..

İyi akşamlar benim sol gözümde%90 görme kaybı var iyileşme şansı hiç yok doğuştan tek böbrek engelli raporu kaç alabilirim

Slm bacı bey benim sol gözümde%90 görme kaybı var doktor%7 verdi nasıl olur

Muhammetefe

Bir arkadasim is kazasinda bir gozunu kaybetti yuzde 32 den fazla oran alamadi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Tek gözümde göz tembelliği var. Görme kaybı yüzde 40. Web erg tetkiki istendi. Sizce kaç oran alabilirim sağlık kurulundan?

Üst Alt