Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye kullananların yağmurdan korunması için bir tertibat arıyorum..?

Sema sanki biraz pahalı gibi?? asker yada balıkçılık/avcılık malzemesi satan yerlerde aynı tarzda biraz daha uygun bulunabilir diye umuyorum..

Merhaba ,

Tchibo mağazını dolaşırken gördüm , yakından inceledim kaliteli bir görünüşü var. Menekşe rengi :)
Evet , Tchibo'nun fiyatları biraz pahalıdır. 2-3 yıl önce T-Box'tan 19,90-TL'ye yağmurluk almıştım. Katlanıp minik bir çanta şekline dönüşebiliyor oldukça pratik. Ama yağmurda içine olduğu gibi su aldı malesef. Piyasada yağmurluk diye satılan bir çok ürün su geçiriyor. Şemsiye kullanamayan biri olarak çok müzdaribim.:eek:
Balıkçılık/avcılık malzemesi satılan yerler çok ilgi alanım dışında . Rastlarsanız , paylaşırsanız memnun olurum.

ben Bodrumda yasadığım için bu tarz şeyler çok bulunmuyor ama bir arkadasımda gördüm ve denemiştim oda askeriyeden kalma bir pançoydu..

Yağmurlar başladı.:) Bu hafta Tchibo'nun konsepti "Kim korkar yağmurdan!"

Unisex Panço Yağmurluk 285039 | Tchibo.com.tr
Unisex, lacivert, panço yağmurluk modeli var yine. İnternetten sipariş verilebiliyor. İhtiyacı olan arkadaşların bilgisine...

Not: Firmanın reklamını yapma amacında değilim. Sadece takip ettiğim, ürünlerini kullandığım ve memnun kaldığım için tavsiye mahiyetinde paylaşıyorum.

Arkadaşlar böyle bir çadır işinizi görecektir her türlü araç için yapılıyor siz sadece ölçüleri veriyorsunuz...

bu adresten ulaşabilirsiniz.. RN ADI - EFFAF YAMURLUK (KABN) - EFFAF YAMURLUK (KABN) Taklp Sklebilen K ve Olumsuz Hava artlarnda Kullanma Uygun / SGMS - Akl Araba - Akl Scooter - Skoter - Wheelchair - Sandalye - Konya Akl Tekerlekli Sandalye - Sakat Engelli Aralar

ccedilad1310r_zps87a7da5f.png

Üst Alt