Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye kullanıyorum. Araç almayı düşünüyorum. Önerileriniz..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
%90 raporum var.Araç almayı dusnuyorum.Tecrübeleriniz ve önerileriniz nelerdir.?

engel ve maddi durumunuzu bilmiyorum ancak eğer özel donanımlı araç alacaksanız toyota corolla multi Drive benzinli ve dizel modellerine bakabilirsiniz.ben corolla advance multi dirive benzinli aldım tüp taktırdım çok memnunum

Sıfır araç indirim dahil 50 bin tl'lik bi araç almayı düşünüyorum. Bu paraya hangi araç alabilirim araştırıyorum ve önerilerinize önem veriyorum.
Araç kulanan arkadaslar daha tecrübeli.önerileriniz olursa sevinirim.

2016 Yeni Honda Civic 1.6 Dizel otomatik yeni kasasıyla geliyor. Bence gayet güzel bir araç.

tşk ederim ama honda o kadar ıyı degıl bence. parçası sorun olur.

Indirimsiz 70 bin tl hangi araçı önerebillirsiniz

aRKADAŞLAR İNDİRİMSİZ 70 BİN TL HANGİ ARAÇ ONEREBİLİRSİNİZ...
tekerlekli sandalye kulanıyorum ve kendim rahat binebilmek için,tekerlekli sandalyemi rahat bir şekilde koyabilecek geniş.önerebileceğiniz araç varsa ve yorum yaparsanız sevınırım.

indirimsiz derken? sıfır mı alacaksınız? ikinci el mi?

Clio sport tourer 1,5 dci. Yakıt tüketimi çok iyi. Çok tutulan bir model.

besalti20

0 km araç alıyorsun, parçası sorun olur diyorsun .. Honda iyi değil demişsin..

Honda jazz kullanıyorum mayıs ayında 5 yılı dolacak.. Bakım haricinde torna vida sürülmedi çok şükür. 50 bin km üstünde yol yapmışım. Japon malını küçümser tavır sergilemeni anlamadım.. Bir ay arayla akkrabanın aldığı citroen servisten çıkmıyor..

Araç almadan önce Usta birini al yanına sor Hondanın aynı fiyat aracıyla diğer markaları kıyaslattır bakalım sana hondayı önermeyecek usta cıkarsa bana mutlaka pm at...

reno captur dizel otomatik tavsiye ederim. rahat ve yüksek bagaj hacmi genişleyebiliyor.

@besalti20

yok abi bana göre focus araba değil. Daha önce dilim yandı.

@vuralh

Honda'nın piyasası da var günü geldiği zaman kolay satabilirsin. Servis ücreti olarak sıfır arabayı 1 yıl sonra servise götürdüğünde cebinden en fazla 350 lira çıkar. Başka yerde yaptırırsan 200 liraya kadar düşebilir. sanayiye gidersen 150 lirayla işin içinden çıkabiliyorsun. Tabi birde elektronik bu birazda şans işi yok değil ama diğer firmalar gibi garantiye giren yeri, garantiye girmiyor demiyorlar.

TahaAY

Hem parça konusunda sorun olmaz. bılınen bır marka.
Satarkende problem olmaz bence..
Ayrıca fiyatı butçeme uygun ve guzel bi araç bence. toyota spekback auris nasıl..

senın onerın ne_ marka model.

besalti20
Şimdi Toyota'nın parça problemi yok diyelim. Honda Alan bir kişi aynı gün satışa sunup çıkarabiliyor. Ben Hyundai kullanıcısıyım Araç satılık değil ama her gün satıyor musun diyene denk geliyorum. Mercedes yada BMW gibi markaların da paran olduktan sonra parça problemi yok.
Peki o zaman bizim bir araçtan istediğimiz özellikler neler?

vuralh

Honda jazz cvt otomatiktir, nasıl buldun, bakımları masraflı mı, bilgilerini paylaşırsan sevinirim..

honda civic tek gecerim cünkü ben aldım 5 yıl kullandım önce aldığım fiyat:30000 almıştım şimdi 47 000 satıyorum üstüne 5 bin daha ekleyip 52 bin tl ye full + full alıyorum

1.6 Executive Eco (Düz)Düz1598 ccBenzin/LPG85,280 TL
engelliye gelişi 52 bin tl

@lorem01 honda ile bende görüştüm test sürüşünü de yaptım araca 5 yıldız üzerinden 5 veriyorum fiyat olarak honda civic 2015 aralık çıkışlı olana 55 bin dediler. Araç hakkında merak edilenleri bildiğim kadarıyla yanıtlayabilirim.

ismayil

Aracın yıllık bakımına firmada 350 lira istiyorlar. Tabi dışarıda da yaptırabilirsiniz. Fiyat veremem ama 350 den aşağıya yaptırabilirsiniz.

reno clio sport tooırır 1,2 edc bence bende aldım 44 bin tl

siz nerden sordunuz ben adanadan sordum ve bana 52 bin dediler.ful+ful

lorem01

Kahramanmaraş Honda bayinden sordum. Benim sorduğum araçta full ama benzinli 1.6 Otomatik Fabrika çıkışı tüplü olan sizin sorduğunuz araçta aynısı mı?

tüp falan varmıydı sizinkinde

ExecutiveDüz1.6LPG&benzin Hazırlıklı
83.880 full otomatik değil Lpg varsa snn daha avantajlı hangi bayii bakarsın snn ordan siparis veririm

lorem01
LPG vardı evet. 82.250 Dediler bana da Fiyatı Engelden dolayı 55 bine vereceklerdi Otomatik Vitesten dolayı fiyatı biraz fazla olabilir alıcı olarak tam pazarlık yapmadım. Hyundai i30 ile yaptım pazarlığımı onlarda 52 bin dediler ama fiyatı tam olarak merak ediyorsanız benzinli ve Dizel olarak bir kağıda yazıp vermişlerdi bulduğum zaman yazabilirim?

sizin daha ucuz oluyor otomotik değil benim dediğim gönderirseniz sevinirim Teşekkürler.

lorem01
Hyundai i30 Full (2015 Aralık Çıkışlı)
Dizel Otomatik Satış Fiyatı: 84.500 - İndirimli Fiyatı:59.000
Benzinli Otomatik Satış Fiyatı: 77.000 - İndirimli Fiyatı:52.500

Dizelini normalde hesaplarsanız 58,275 'e gelmesi lazım. Bu nasıl oluyor dediğimde de bize geliş fiyatları var bunların devlete %18 ödememiz var vs. vs. dedi bende benzinliyi alacağımdan dolayı benzinlinin normalde size gelişi ne kadar dedim 47.000 dedi. Benzinliyi hesaplarsak oda 53,103'e denk geliyor. Benim bildiğim kadarıyla (yanlışta biliyor olabilirim) oradaki arkadaşın %5'e kadar indirim yapma oranı var. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse yada %2 - %3 yapabilir diyorsanız beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Üst Alt