Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekerlekli sandalye kullanıyorum. Araç almayı düşünüyorum. Önerileriniz..?
lorem01
Honda alacağım zaten sadece arkadaşlara bilgi olması için paylaşıyorum. Benim kafamda sadece bir soru var aracın 2016 model olabilmesi için 2016 yılında banttan geçmesi lazım. Honda bayisinde ki satıcı arkadaş araç satılırken modele bakılmıyor aracın trafiğe çıkış tarihine bakılıyor dedi. 2015 aralık çıkışlı aracı aldığımda benim açımdan bakarsan 2015 olmasına bakarım. 5 yıla kadar bu düşünce değişir mi bilemem. Ayrıca Honda 150.000 Km 'ye kadar 6 yıl garanti veriyor. 2015 model mi alalım yoksa 3 ay bekleyip 2016 model mi?
ismayil
50 Bin dese düşünmem 2016 'yı ama onuda diyemez. 47.000 'e gelişi var aracın %18 koyduğumuz zamanda 55 yapıyor. Honda bayi ile 55 üzerinde pazarlığa girmedim. %5 indirim hakları varsa eğer 2.75 yapıyor. 52.250 en son diyebileceği fiyatı olur diye düşünüyorum.
Peugeot ile görüşme yapmadım. her gün yolumun üzerinde olmasına rağmen unutuyorum. Yapan arkadaşlar varsa yorumlarını yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz.