Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyenizin marka ve modeli nedir?

Ottobock kullanıyorum kurulus karsıladı..
Gayet mumnunum herkese tavsiye ederim 4 senedir sokakta evde kullanıyorum kısacası her yerde 9 kilo falan gayet hafif sportif...

ben de sopur marka kullanıyorum 10 senedir çok memnunum...ama artık ondan bulamıyorum.almanyadan gelmişti.şimdi bulamadım.

days marka manuel olanı kullanıyorum kendim aldım

Ben imc markayı tercih ediyorum hem servısıde ankarada . çok güzel ürünler var showroomda süper ürünler var.bende şimdi imc-1015 modelini istiyorum ama suan imkansız görünüyor:(((

yıl 2014 olldu,,şimdi kim ne kullllaannııyo

12 yaşındaki oğlum sadece sokakta wollex129 kullanıyordu daha fazla hareket etmesini sağlamak için ev içinde kullanmıyorduk ama son zamanlarda mecburi olmaya başlarınca w129 iç mekan kullanımına uygun olmadığından w807 aldık her ikisindende memnunuz ilk sandalyesini alalı 2 kadar oldu henüz hiç bir arıza oluşmadığından servisede gitmedi yani kalite çok yüksek değil ama güzel

Ben de bugünlerde kendime yeni sandalyeler alacağım.

Ev için Sunrise Breezy 300 R yaptırıyorum (aşağıdakinin 24" büyük tekerlekli olanını)

Dışarısı içinse ya özel yapım bir Meyra ZX1 - 1.360 olacak ya da Meyra ZX3 - 1.370 (Sırtı yüksek ve açılı olacak vs.):

ilk dandik manuelleri saymazsak...

1- Otto Bock's Start M2 Effect... onun tekerlekleri (bagaja konulma sırasında arkadaşım unutunca) kayboldu, ve tarihteki ilk "tekerleksiz tekerlekli sandalye" ünvanını kazandı :D

Almanya'ya seyahate giden bir arkadaştan bir çift tekerlek getirmesini istedim (çünkü buradaki bayii iki tekerlek için sandalyenin tam fiyatını istedi -nalet olsun bu medikal yedekparçacılara :D )

Almanya'ya giden arkadaşım dönüşte kapımıza gelince bir çift tekerleği bana verdi ve "dur bi dakka bekle" dedi... az sonra tekerlekten geri kalan gövde-oturma kısmıyla geldi :D...
"nooldu yaw?" dedim...
"abi iki tekerlekle komple sandalye arasında meğer Deutçlandlarda da bi fiyat farkı yokmuş, o yüzden komple sandalyeyi aldım" dedi...
ancak Otto Bock's Start M2 Effect piyasada yokmuş, o yüzden Otto Bock Start M1 Intro almış... ikisi arasında hiçbir fark yok, en azından benimkilerde...

amma bir çift tekerleğe iki oturma gövdesi olayı kötü bitti, çünkü yeni olan Otto Bock Start M1 Intro'yu kullanmaya başlayınca evdekiler yer kaplamasın diye Start M2 Effect'in oturma gövdesini balkona koymuşlar ve kış boyunca yağan yağmurların sebep olduğu rutubetle oturma minderi, sırtlık falan çürümeye yüz tutmuş ve madeni borularda da paslanma süreçleri başlamıştı... nasılsa Start M1 Intro var diye açıkçası fazla da kafaya takmadım ve Start M2 Effect'in oturma gövdesini çöpe attım...

bu yüzden 2 nolu ve halen ev içinde kullandığım sandalye...

2 - Otto Bock Start M1 Intro...

3 - Days Healthcare Escape PWR SE model akülü sandalyeyi ev dışı için kullanıyorum... 2008 yaz mevsiminden bu yana (evden çıkış pek konforlu olmadığından her gün değil, genelde haftada 1 veya 2 gün, ve yağmurlu havalarda bostan karpuzu gibi evde yatan) araç 3. çift aküsünü kullanmakta... gelişinde üzerinde 28 Ah Yuasa kuru akü vardı, 2 yıl sonra onları Ritar 33Ah deep cycle aküyle değiştirmiştim... epey dayandılar... geçen yıl bu zamanda 3. çift aküyü aldım, ama 33Ah deep cycle yoktu ve akülü sandalye için Jel akünün de aynı performansta olduğu söylendi... son akünün markasını unuttum, aklıma gelince yazarım...

böyleyken böyle işte :cool:

Yahu konu ile oldukça alakasız ama konu hortlamadan önce en son mesajı Gül beyaz arkadaşımız yazmış "Mesaj Gönderim Zamanı: 05.03-2011 14:12" Ben ozaman ayakta sapağlam kia sorento kullanıyordum eylül 2011 den bu yana ottobock intro kullanıyorum :) ama ne yalan söyliyeyim bunu daha iyi kullandığım kesin çok şükür bunda kaza bela yok konforuda güzel full tavan açık :)

Bende Aktif sandalye kullanıyorum 2 aydır bi c5 seviyesi oflu olarak ilk ay zorlansamda iyiki aldım. Hem mental hem fiziksel olarak beni ileri attı. Akülü sandalye hantallığı üzerimden gitti.
Bu arada sandalyem Quicke argon 2. Hafif agresif çoğu özelliği ayarlanabilir. Tavsiye ederim

Oğluımun (11 Yaşında) Ottobock Skippi model akülü aracını aldım. 2.000 TL devletten 5-6 bin Çalıştığım şirketten (Sağlık Sandığı) kalanını ben ödedim. Toplamda 13.000 TL

Üst Alt