Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell reklamı şu son sıralar çıkan Tosun ile Damat yolda tabela görünce Tosun başlıyor döktürmeye; Turkcelle kalite ne uygunumuuuşş Diyişine bitiyorum
Levis reklamı vardı. Klasik müzik çalmaya başlardı. Bir genç duvarları yıka yıka koşardı. Ne zaman o müzik başlada tv'ye bakmasam bile kafamı bi kaldırırdım. Çok başarılı bi çalışmaydı kanımca
Tadella bu kalpler her zaman en iyisini hak eder....
Dr.Quker pastacı baba ve kız....
Bu sıralar sonino yoğurtları....sütten yoğurt yapan ana kız.....
Rejkklamlar çok sesli görüntü kalabalığı onun dışında
Garanti Bankası'nın ''Su satan çocuk'' reklamı. Çocuk daha sonra limonata filan satmaya başlıyordu ve işi büyütüp tabure, güneşlik filan alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sigorta reklamı var çok sevdiğim.. İki çocuk soruyorlar birbirlerine senin baban ne iş yapıyor diye
Benim babam doktor diyor erkek çocuk senin baban ne iş yapıyor diyor kıza..
Kız da benim babam doktor.. Annem hem doktor, hep aşcı, hem ayakkabı bağlayıcısı, hem hem...gidiyor çok seviyorum bu reklamı Yani yanımda olsalar yerdim o iki afacanı..
Vee evet baba beni okula göndersene kampanyasının son reklamı da çok çoook anlamlı!
Paşam ben arabaya değil bebişin söyleyişne bakıyorum zaten yaawww... )
Yalnız reklam konusunda yaratıcı değiller... En azından müzükleri konusunda... Baknız: bissürüüü...