Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Merhabalar eailemden elektrik abone beyanı yaptığımda başarılı yazdı , taleplerime baktım sistem otomatik olarak onaylamıştır yazıyor ama birturlu ödeme yapılmıyor fatura sorgulamamadi diyor ve altta enerji kurumu mesajı : atos online sisteminde hata oluştu diyor , bankamatiktede ödeme yapamadım lütfen yardımcı olurmusunuz 2aydir ödemede yapamadım cevredede kimse yok,144 u aradım onlarda eailemi söyledi şaşırdım kaldım

@Perla81, aile bakanlığıda abone numarasını 12 haneli olarak kayıt yaptırdıkyan sonra otomatik olarak kayıt gerçekleşiyor ve artık ailem kard üzerinden fatura öde menüsünden faturanızı yatırabiliyorsunuz. Abone numaranızı 12 haneye tamamlamak için başına sıfır koyun...

Halkbank atm 8 bin çekme limiti veriyo iki defada parayı çektim

@SENACAN ben sonuna eklemiştim sifirlari birde öyle deneyim şimdi

@hergele60, evet bende tam çekemedim ama kartta kalanı markette kullandım

@sena can, yaa çok çok teşekkür ederim sayenizde oldu aznce ödemeyi gerçekleştirdim , rabbim her daim yolunuzu bahtinizi açık etsin inşALLAH 🤲 siz beni mutlu ettiniz Rabb'im de sizi mutlu etsin inşALLAH 🤲

Üst Alt