Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026’da engelli maaşı ne kadar olur?

@hergele60, Bende sosyal yardım bilgilerinde güncellendide halkbank mobil uygulamasında yok sanırım maaşa bir iki gün kala gözükecek bu arada PTT kurum ödemelerinde görünmüyor artık geçen aydan beri

Ödemenizi planlanan ödeme tarihinden itibaren teslim alabilirsiniz bu şekilde güncellendi %40 6483 ₺

planlanan ödeme tarihi bende ayın 5.de gösteriyor daha önce 8.inde yatardı yeniden bağlanmadan önce szde hangi tarih var.

@scally, anladım sonradan değişmesinde eskiden bende 5.de yazardı sonradan ödeme gününe kısa bir süre bir kaç gün kala 8. ine çekerlerdi.

Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımcı olursanız sevinirim elektirik desteğini her ayın birinde kullanıyordum bu ay bugün kullanamıyorum faturamı yatıramadım acaba hafta sonu olduğu içinmi yatıramadım

Engelliye 8.5 Milyar Tl Hakmı

evet bana göre hak değil en düşük emekli maaşını 23 milyar yaptılarki emekliye sorsan bu pahalılıkta buda yetersiz ama engelliye gelince 8.5 milyar bu parayla engelli nasıl geçincek engelli türk vatandaşı değilmi 8 milyon engelli var bu memlekette

Ekonomi de bir yenilikti engelli maaşı.Parayı böldüler şu an ayrılan kaynak düştü.

@basari hayatında hiç bir iş yapmamış ile üniversite okumuş memur olmuş en az 18 yıl çalışmış sonra emekli olmuşun aynı maaşı almasını mı istiyorsunuz bence ikisi de çok düşük alıyor ne 9 bin ile ne 23 bin ile geçinilmez bu devirde bir de 23 milyar yazınca sanki çok para gibi geliyor kulağa halbuki 1 kilo kıyma olmuş bin lira yani sizin deyişinizle 1 milyar eğer evin yoksa da 23 bin lira kira ödemeye yetmez bile kısaca durum çok vahim sadece engelli maaşı alan için değil kirada olup emekli olan için de çok vahim hatta şöyle ifade edeyim engelli maaşı alıp anadan babadan bir ev kaldı ise kıt kanaat geçinirsin ama emekli olup kiradaysan Allah sabır versin

Son düzenleme:
@Sarman
bende onu diyom hiç kimse geçinemiyo milletvekilleri kendilerine gelince dünya para alıyolar bizde engelliyiz Allah öyle emretmiş yapacak bişey yok ama niye sürünüyoz bu dünyada eşitlik diye bişey var 23 milyarda engelliye vermeleri gerek

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt