Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladığım kadar eğer ankara daha bugune kadar yatmadıysa istanbul anca haftaya yatacak gibi gözküyor çünkü hep böyle oluyor ama bakalım hayırlısı diyelim..
kimseyi kandırdığım yok annem çekmiş parayı kimsenin duyguları ile oynamak gibi sapıkça bir düşüncemde yok
ben pendikte yaşıyorum ve bugün bankaya gitti ve çekti parayı neden yalan söyleme ihtiyacı hissedeyim burdaki insanların ne kadar muhtaç olduğunu bilmediğimi mi zannediyorsun
Arkadaşlar istanbul için az önce il sosyal hizmetleri arayıp sordum maaşları ne zaman yatacak diye bize söylenen cuma günü dedi,anlıyacağınız cumaya kadar bekleyeceğiz...
Kırşehir
Kırıkkale
Bilecik
Edirne
Samsun
Erzurum
Adıyaman
Kütahya
Zonguldak
Aydın
Şanlıurfa
Eskişehir
Bursa
Tekirdağ
Kocaeli
Adana
Bayburt
Balıkesir
Antalya
Kayseri
Burdur
İstanbul'un geneli henüz yatmamış olsa da almış arkadaşlar var. Almayan arkadaşlar lütfen bu başlığı sohbet için kullanmayalım.
Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller
Kırşehir Kırıkkale Bilecik Edirne Samsun Erzurum Adıyaman Kütahya Zonguldak Aydın Şanlıurfa Eskişehir Bursa Tekirdağ Kocaeli Adana Bayburt Balıkesir Antalya Kayseri Burdur
Kırşehir Kırıkkale Bilecik Edirne Samsun Erzurum Adıyaman Kütahya Zonguldak Aydın Şanlıurfa Eskişehir Bursa Tekirdağ Kocaeli Adana Bayburt Balıkesir Antalya Kayseri Burdur
sakarya,
muğla
konya
ankara
şimdi bankamatiğe baktım hala istanbula birşey yok göya cuma yatırılacaktı,arkadaşlar il sosyal hizmetlerin nosunu vereyim istanbuldakiler bir arayın bunlar kimse aramayınca keyiflerini bozmuyolar4413780
benim aradaığımdada sürekli meşguldü neyse ulaştım ben tekrar paralarınız bankaya havale edildi akşamüzeri saat16 oo da alabilecekmişiz memurun söylediği