Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih işlemleri bitti. Tercihlerinizi ve puanlarınızı alalım. (Ortaöğretim)

78.74212 kamu hastaneleri sinop yozgat zonguldak ceza evi sinop silivri balıkesir meb sinop aydın antalya çankırı aklımda kalanlar

Zonguldak tkhk yazan çok arkadaş var ve çoğu insan İzmir, Ankara, İstanbul gibi şehirleri yazmamış keşke yazsaydım.

01. Tercih191596151TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (ŞANLIURFA / TÜM İLÇELER - Taşra)
02. Tercih191596115TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (MALATYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
03. Tercih191596013TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (ADANA / TÜM İLÇELER - Taşra)
04. Tercih191596133TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (MERSİN / TÜM İLÇELER - Taşra)
05. Tercih191006649YARGITAY BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (ANKARA / ÇANKAYA - Merkez)
06. Tercih191596097TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (KIRIKKALE / TÜM İLÇELER - Taşra)
07. Tercih191596055TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (BURSA / TÜM İLÇELER - Taşra)
08. Tercih191596037TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (AYDIN / TÜM İLÇELER - Taşra)
09. Tercih191596031TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (ANKARA / TÜM İLÇELER - Taşra)
10. Tercih191596091TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (KAYSERİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
11. Tercih191596079TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (İSTANBUL / TÜM İLÇELER - Taşra)
12. Tercih190945161TRABZON BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (TRABZON / MERKEZ - )
13. Tercih191596061TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (GİRESUN / TÜM İLÇELER - Taşra)
14. Tercih191596139TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (RİZE / TÜM İLÇELER - Taşra)
15. Tercih191596043TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / TEKNİSYEN (BALIKESİR / TÜM İLÇELER - Taşra)

puanım 83,04 lise,

01. Tercih191911045ASAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / MEMUR (ANTALYA / MERKEZ - )
02. Tercih190744387KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / MEMUR (ANTALYA / MERKEZ - Taşra)
03. Tercih190050271ADALET BAKANLIĞI / MEMUR (ANTALYA / MERKEZ - Taşra)

TercihlerKodProgram Adı

Allah hepimize hayırlısını nasip etsin dayanacak gücümüz kalmadı bu ömss yedi bitirdi bizi ...

Ben Kars Memurluğu çok istiyorum işallah olur ....

aynen öyle kalender kardeş varmı bir gelişme bir duyum nezaman acıklanır bu kuralar ?

offfi Kardeşim Bu memleket te 2 milyonluk kpss 2 Günde Açıklanır Bir avuç özürlünün yeni ismimiz özürlünün sonucu günlerce açıklanmaz ....
[SIZE=2]Bir Çaresi Bulunur (Sertab Erener) Gerçekten Bi çaresi Bulunurmu [/SIZE]http://www.youtube.com/watch?v=lZJfWdfx8Wg

tercih sonucları yarın acıklanıyormus diye biliyorum.

soyer;
gizli gizli bekliyorlar sanırım, bir vakit hepsi birden açıklıcak puanlarını şaşıcaz kalıcaz gibi... aman aman allah korusun :) :confused: TIRSTIM ŞİMDİ..
Beni yine "atanamayacağım" korkusu sardı... Allah hayıra çıkarsın ve inşallah atanayım. Sende atan inş.

formdaki tercihlere bakarsak Yanılırız fakat bu kadar az tercihte bile bazı iller öne çıkıyor ... memurlukta yozgat ve zonguldak...hizmetlide balık kesir ... kalüfercide karabük...

srhtslymn;
inşallah ama benim kendi adima çok fazla ümidim yok umarim yanılırım da atanrım sende bende :D

Kalender ŞAH;
gerçekten zonguldak ve yozgat forumda çok öne çıktılar

memurlukta yozgat ve zonguldak...bu illerin düz memurlukta alım adetleri yüksekti zirve Puanda kapanır ... Balıkkesir de hizmetli de çok ön planda bende tercih ettim ... yazık oldu 1/tercihe ........BİZE SIRA GELMEZ...

Kars Kars Kars eksi 100 de olsa giderim :D

HAKKARİ BALIKESİR GAZİANTEP HATAY MANİSA ELAZIĞ İZMİR TEKİRDAĞ GİRESUN ADANA İSTANBUL YOZGAT ANKARA ZONGULDAK bu illlerden hangileri hiç tercih edilmemiş akhiler

uşak artvin ordu vs tercihlerim duyuılmamış iller özellikle öyle yaptım bende yalova yozgat zonguldak yazıp sonra bunların boş tercijh olduğunu düşünüp değiştirejnlerdenim iyiki değiştirmişim herkes bunları seçmiş...

hadi ya niye boş tercih millet cok alım olanı yazmış anladığım

Üst Alt