Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihler yarın (11 Eylül Perşembe) saat 13.30'da açıklanacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
EKPSS yönetmeliğinde "Kura çekimini, kura için başvuruda bulunan adaylar da izleyebilir." deniyor. Kuranın nerede çekileceğini bilen var mı?

ankaraya gitme ihtimalin varsa gidip izleyebilirsin :) :D

Ankarada olduğu aşikar da, yer nerde onu soruyorum. ösym merkezindemi neredeyse...?

yer için ayrı bir açıklama yapılır sanırım

bakalım kıme kısmet olcak 60 bin kişinin içinden 240 kişinin yüzü gülcek rabbim herkese nasıp etsın insallah

O 240 kiside zaten kura cekilecek salonda olur hikmetinden sual olunmaz.

Yalnizefe sana mesaj yollamak istiyorum ama yollayamıyorum. Nedeni ise şu:

Aşağıdaki uyarıları dikkate alarak formu yeniden doldurmalısınız.

yalnizefe isimli kullanıcının Posta Kutusu dolu. Özel Mesaj alabilmesi için eski Özel Mesajlarının en azından bir bölümünü silmesi gerekmektedir.

2014-EKPSS Sonuçlarına göre Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması ve İlköğretim/Ortaokul/İlkokul Mezunları için Kura İşlemi

7 Şubat 2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2014-EKPSS) sonuçlarına göre yerleştirme sonuçlarının açıklanması ve ilköğretim/ortaokul/ilkokul mezunları için kura ile belirlenecek 234 kadro için Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi Başkanlığımız tarafından 11 Eylül 2014 Perşembe günü Saat 13.30’da ÖSYM’nin Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı Bilkent/Çankaya/ANKARA adresindeki Merkez Binasında yapılacaktır.

İlgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Amin ecmain inşallah Allah c.c. bahtınızı açık tutsun kardeşlerim.

tercıhler sınawlar hepsı bugün acıklanacak nasıpsee 1.30 da ankarada

2014-EKPSS Sonuçlarına göre Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması ve İlköğretim/Ortaokul/İlkokul Mezunları için Kura İşlemi

7 Şubat 2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2014-EKPSS) sonuçlarına göre yerleştirme sonuçlarının açıklanması ve ilköğretim/ortaokul/ilkokul mezunları için kura ile belirlenecek 234 kadro için Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi Başkanlığımız tarafından
11 Eylül 2014 Perşembe günü Saat 13.30’da
ÖSYM’nin Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı Bilkent/Çankaya/ANKARA adresindeki Merkez Binasında yapılacaktır.

İlgililere duyurulur.

[FONT=Verdana][FONT=times new roman]10 Eylül 2014)[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=times new roman]2014-EKPSS Sonuçlarına göre Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması ve İlköğretim/Ortaokul/İlkokul Mezunları için Kura İşlemi[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=times new roman]7 Şubat 2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2014-EKPSS) sonuçlarına göre yerleştirme sonuçlarının açıklanması ve ilköğretim/ortaokul/ilkokul mezunları için kura ile belirlenecek 234 kadro için Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi Başkanlığımız tarafından 11 Eylül 2014 Perşembe günü Saat 13.30’da ÖSYM’nin Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı Bilkent/Çankaya/ANKARA adresindeki Merkez Binasında yapılacaktır. [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=times new roman]İlgililere duyurulur.[/FONT][/FONT]

kardeşim hepsi değil. ilkokul-ortaokul-ilköğretim açıklancak. ortaöğretim lisans yükseköğretim v.s acıklanmıycak... lütfen 7 şubattan itibaren duyurulur kısmına kadar okuyun acıklamayı...

Sedatgedik[SIZE=4] [/SIZE][FONT=Verdana][FONT=times new roman][SIZE=4]Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2014-EKPSS) sonuçlarına göre yerleştirme sonuçlarının açıklanması veeeeee[/SIZE] diyor
[FONT=Verdana][FONT=times new roman]ve ilköğretim/ortaokul/ilkokul mezunları için kura ile belirlenecek 234 kadro için Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi Başkanlığımız tarafından 11 Eylül 2014 Perşembe günü Saat 13.30’da ÖSYM’nin Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı Bilkent/Çankaya/ANKARA adresindeki Merkez Binasında yapılacaktır.

Yani yerleştirme sonuçları açıklanacak sadece kura değil
[/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT]

benı ılgılndıren kısmı kura oldugu ıcın sıkıntı yok basknımm:)

hepımıze hayırlı olsunn dıyelımmm ozamn

Kura ile birlikte aynı saatlerde sınavla yapılan tercih sonuçlarıda açıklanır. 2012 yılında da öyle olmuştu.

inşallah herkesin gönlüne göre olur arkadaşlar. ben önlisans tıbbi sekreterim 74 puan atamam olurmu sizce yorumlarınız için şimdiden tşkler.

Hakkınız da Hayırlısı Arkadaşlar.İnşallah Diledğiniz Gibi Olur.

bu kura ne zaman cekilecekmis ya

Bu nasil bisey ya.tercih bitdi ama kura tarihi belli degil.bunlar adami iyice hasta eder ya

Leventdkm hepsi yarın açıklanıyor kura sonucu da hemen girilir hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inşallah emek verdik emegimiz boşa çıkmasın inşallah

Yarın herkesin kaderi belli olacak panik içindeyim

yüksek puan alanlar ve lisans mezunları çok heyecanlı olurlar benim gibi önlisanstan 66 alanda nasıl bir heyecan olabilir ki atanmayacağım belli zaten

Insallah herkesin hakkinda hayirlisi olur.yarin orda olmak lazim.bilkent.de

hadi bakalım nisandan beri süren bu heyecan bitsin artık :) ama şimdi de yeni heyecan bulmak lazım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt