Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihler yarın (11 Eylül Perşembe) saat 13.30'da açıklanacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün açıklanmasın bekliyorduk ama şu saate kadar bir açıklama vs. yok.

açıklansada bişey değişmez benim için yerleşemem :)

yarın 1 bucukda acıklanıyo halleder dewletımız sıkıntı yokkk:)

inşallah dediğiniz gibi olur. tekrardan herkesin bahtı açık olsun.Rabbim inşallah yüzünüze bakar...

II. EKPSS de Düğüm 11 Eylül de çözülüyor mu?

Uzun soluklu bir nefesti ve biz bu soluğu hep birlikte yaşadık artık son düzlükteyiz.
Öncelikle Engelliler.biz sitesi yönetimi ve tüm emeği geçenlere kendi adıma teşekkür ederim. her sıkıştığımız da cevap aradık ve çözümler bulduk. Ben ön lisans 48. sırada bir arkadaşınız olarak heyecanla sonuçları beklerken hepinize şimdiden sonuç ne olursa olsun mutlu yarınlar dilerim. ' Şüphesiz ki Allah emekleri boş çıkarmaz '

kardeşim Allah atamanı şimdiden hayırlı etsin. bence atanmaman için bir sebep yok.

Bende 272. sıradayım sağlık teknikeriyim. inşAllah bende atanırım.
Yarını nasıl büyük bir heyecanla bekliyorum bir bilsen...

inşallah herkesin gönlüne göre olur arkadaşlar. ben önlisans tıbbi sekreterim 74 puan atamam olurmu sizce yorumlarınız için şimdiden tşkler.
Yazdığın yere bağlı miraç.. yazdığın yerleri senden daha iyi puanlı tıbbı sekreterler yazmazsa çok rahat atanırsın.. nitelik olarak fazla puan gerektirmeyen bir bölümdesin.. bende motor meslek lisesi mezunuyum kadro açsalardı motor teknisyenliğine 80,35707 puanla çok rahat atanırdım doğu illerine ama açmadılar.. nasip dedik bekliyoruz düz memurluk veya hizmetli kadrosunu.. tutsun diye bir tane batı ili yazmadım tercihlere ne kadar doğu güneydoğu varsa yazdım.. hakkımızda hayırlısı..

yüksek puan alanlar ve lisans mezunları çok heyecanlı olurlar benim gibi önlisanstan 66 alanda nasıl bir heyecan olabilir ki atanmayacağım belli zaten
Bölümün ne hataylı...

Yarin orda olsak cekilisi izliyebiliyormuyuz iceri girip

izleyebilirsin kardeşim... adresi zaten yazıyor en üstte...

atanan arkadaslar buraya yazarsaniz lutfen sizlerle beraber bizlerde sivincinizi paylasiriz hayirlisi allahdan yiyeceginiz ekmek varsa olur

hepimiz için hayırlısı olur inşallah ...

Yapılan acıklama sadece kurayı gösteriyor bozkurt. Ama 2012 de de kura dediler hepsi acıklandıydı ona dayanarak hepsi diyebilirim ama zannetmiyorum sadece kuradır bence...

Hiç umudum yok... Allahtan ümit kesilmez.

2014 ekpss 2. atamalar..

ARKADAŞLAR BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİNİ YAZAN VAR MI? ORTAÖĞRETİM OLARAK..:p:p:p

@OturanBoğa :
- Yazili hakarette kac kez uyari aliyoruz?
- İlk uyarida sutlaniyor muyuz?
- Hakaret derecesine gore bir puanlandirma var mi? Mesela 100 puani dolduranlar atilir, puanlama:

-- 1. derece akrabaya sovme 10 puan
-- Gelmise gecmise saydirma 5 puan
gibi?

Sagolun yoneticim simdiden.

seyfi bu kadar heyecan yapma kardeşim.
kısa bir zaman sonra açıklanacak zaten.

Umarim bu kadar insani bosuna umutlandirmamislardir..

85 puanla butun uzak doguyu yazdigima inanamiyorum.Doguyu hic yazmamistim ani bi kararla degistirdim.Hakkari bile yazdim. Nasil olacak bilmiyorum. Sayinin azligi beni uzak doguya itti hizmetlilikten kurtulmak icin.

Değerli Arkadaşlar,
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah ...

erdal akbay burda mılllete akıl verıyorsun 84 puanla hızmetlı bıle zor görunuyor dıyorsun ama 85puanla hızmetlılıkten kurtulmak için her yere memur yazıyorsun ...ALLAH SENI BILDIYI GIBI YAPSIN MILLETIN KAFASINI BULANDIRIYOR KENDINE ŞANS ÜRETIYORSUN AKLINCA....

Atananlar ilk önce buraya yazarak burada hayırlasın lütfen :) Atanamayan arkadaşlar ise umudunu kesmesin. Önümüzde 2. ve 3. atamalar var. Hatta inşallah 4. atamada olur. Biliyorum sabretmek zor. Allah yardımcımız olsun.

Saat 13.30 geçti açıklanan bir şey yok. Neden ? Ben göremiyorum. Gören var mı ? Link verebilirmisiniz ? Hiç mi saatine yetiştirilemiyor işlerimiz. Aaaaa bu ne ya. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt