Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tertibatlı alınan araçlarda tescil işlemleri ve muayene süreçleri nasıldır?

Uzbaseem

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Konya da oturuyorum. Ankaradan araç aldım. Gerekli belgeleri verdim. Tertibatci firma tertibatı takacak ve tse belgesini alacak. Bayi de gerekli evrakları bana gönderdikten sonra ben de tescil işlemlerini yapacağım burada.

Sorum şu ;
Araç muayeneye girecek mi ? Girmesi gerekiyorsa hangi safha da girmesi gerekir ve bunu ben mi yapacağım?

Farklı şehirden donanımlı araç alma sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar,
Ben Konyada ikamet ediyorum. Ankaradan bir bayiyle anlaştım ve araç aldım. Araca sol gaz pedalı takıldı ve tse den geçti. Sırada tescil işlemleri var. Bayi sorumlusu farkli sehirde oldugum icin tescil işlemlerini benim yapacagimi söylüyor. Normalde tescil plaka vs. İşlemlerini biz yapıyoruz ama engelli tertibatli aracı olduğu için bunları direk sizin yapmanız gerek dedi.
Şehir dışından tertibatli arac alanlar arkadaşlar islemlerini nasıl yaptılar acaba . Gerçekten böyle mi yoksa bayi işi yokusami sürüyor?

Uzbaseem Bayi doğru söylüyor. İkamet ettiğiniz ilçeden trafik tescil plaka ruhsat işlemleri halloluyor.

Farklı şehirden donanımlı araç alma sıkıntısı

Arkadaşlar birşey soracağım biliyorsanız lütfen cevaplayınız;
Ben ankarada oturuyorum, konyadan araç almak istesem benim raporumu konyadaki vergi dairesimi inceliyor yoksa diğer illerdeki vergi daireleri incelemesi için ankarayamı gönderiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

battal araci aldiginiz bayi hangi ildeyse o vergi dairesi ilgileniyor. Ben konyadayim ,ankarada vergi dairesindeki memur gecici ehliyetim elinde olduğu halde yeni ehliyeti kendisi görmek istemiş . Keyfi bir durum. Ordaki adamın keyfi uygulaması resmen. Burdan kargoladim yeni ehliyetimi, Allah'tan çıkmıştı ,olmasa birde onun gelmesini bekleyecektik.

Üst Alt