2017 yılından seminom ile sol testisim alındı.Aynı zamanda kısırlık da oluştu. Herhangi bir tedavi görmedim. Doktorum takip yeterli dedi. 2024 aralık ayında sol omuz küreğimdeki doğuştan gelen siyah ben diye tabir ettiğim kitlenin büyüdüğünü ve elimle baskı yaptığımda derisinin kopup kan geldiğini fark ederek genel cerrahide aldırdım ve patoloji sonucu melanom çıktı. Pet filmi temiz çıktı. Onkoloji doktorum sırtımdaki alınan bölgenin büyütülmesini ve lenf örneklemesi gerektiğini söyledi. Geçen hafta (12 mart 2025) operasyon yapıldı. Bugün (19 mart 2025) lenf bezlerinde metastaz olduğu için lenf bezlerinin (sol kol altı) komple alınacağı söylendi. Önümüzdeki ay ameliyat planlanıyor. Onkoloji doktorum koruma amaçlı kemoterapide olacağını söyledi. Bunun yanında gözlerimde de astigmat var. Bu bilgiler ışığında yüzde kaç engel alırım. Malulen emekli olabilirsem çalışmaya devam edebilir miyim (Bağkur ödüyorum). 18 yıl 3 ay sigortalılık sürem ve 5140 prim günüm var şu anda. Şimdiden teşekkür ederim