Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Başlasın artık şu yaaaaaaa ekibi özledim
iyi de bu dizide adamların sakalları hiç uzamaz mı ne zaman baksam hep aynı kalıyor o şartlarda bile
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Ordan nasıl kaçacaklar, kim kurtaracak derken bizim hepsi birbirinden cengaver ekibimiz burunları bile kanamadan Carol sayesinde tabiii kurtuldular oradan. Ama sığnaktaki ana karaketler hala hayatta. Onlar da az çekmemiş gerçi. Av olacağına avcı ol mantığı doğru fakat. İnsanlaı çoluk çock yemek de nedemek yavf :/...Carol Darly kavuşması ve Rick ve bebek kavuşması gözlerimi nemlendirdi ...Özlemişim yavf
Tedavi olayı bana saçma geliyor ama bi teorimi vardı orda yada ben yanlış anlamış olabilirim, bütün ölüleri yine bir virüsle tekrar öldürebilirler, bunun peşinde olsalar daha mantıklı olabilir..
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Evet öyle zaten. Tedavi değil ölüleri yok etme amaçlı bir çalışma peşinde o bilim adamı dr. ...herkesin içine işlemiş nasıl işlemişse o virüs. Onu bulsunlar bide bi zahmet
bitmesin zaten devam etsin 10 lara 15 lere kadar yolu var Supernatural i örnek alsınlar adamlar yardırdı gidiyolar 6. sezonda final yapacak dediler 10 oldu konu derinleştikçe derinleşiyoDizi 6. sezon onayını da kapmış haydi gözümüz aydın olsun...