yaaaa nellaaas!
ya ben daha izlemedimm
nie sölüyosun adamın öldüğünü yaaa![]()
![]()
![]()
Şirineciğim cancağazım okumaa...şu karşıkonulmaz merakın yüzünden bunlar heeep...boşuna mı gözünüze sokar gibi spoiler yazıyoruz be yaav
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
yaaaa nellaaas!
ya ben daha izlemedimm
nie sölüyosun adamın öldüğünü yaaa![]()
![]()
![]()
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
Susuzluk, açlık ve sıcak ekibimizin moralini iyice bozdu...bir de gizemli yardımcı çıktı ... bu bölümün en iyi sahnesi ahırdaki fırtınalı akşam sahnesiydi...zombilerin çakan şimşekte hırıldayarak gelirken ki görüntüleri muhteşemdi...ve daryl ın hiç kimseye seslenmeden hepsinin teker teker koşarak gelmesi yine hep beraber zorluklarla savaşmaları yönünde motive edici oldu...Bu seferki ölecek kişi bence Sasha ....
Konu dışı ama olsun bu da dizi hehehEfenim benim de ilgi, sevgi ve heyecanla takip ettiğim bir dizi olan Vikings de Kıvanç Tatlıtuğ rolü kapmış
yakışııır..sevindim vayt "Fransız bir yapımcı yardımıyla ‘Vikings’ (Vikingler) dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu. Tatlıtuğ, Türkiye’de CNBC-E’de yayınlanan dünyanın en popüler dizilerinden olan yapımın 3. sezonunda iki bölüm oynamak için anlaştı. Ancak karakterinin sürekli olması için görüşmeleri sürdürüyor."
****spoiler******
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
bizim ekip yine yeniden kandırılacak mı yok mu bu insanlara huzur...aslında hapishanede 6 ay kadar huzurlu yaşamışlardı...ben rick i çok iyi anlıyorum insana güven olmaz
...
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
12.bölüm kasaba ahalisinin bir kısmını tanımamızla geçti. Bayan başkan iyi gibi ya da çok iyi rol yapıyor...Rick'in saç sakal tıraşı olması iyi oldu adam 10 yaş gençleşti birden...Daryl yıkanmadı henüz hahahaa kendini hemen kaptırmak istemiyor rahat ve temiz hayata
eee tabi güvensizlik de var...rick ve michone kasabanın yeni kolluk kuvveti seçildi hadi bakalım..."onlarla yapamazsak biz ele geçiririz" dedi rick
)
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
Twd ahalisi iyice çoğaldı. kasaba sakinleri şimdilik şirin, pastalar, börekler, e, içikler ile bizimkileri cezbetmeye çalışıyor. sasha nın psikoloji bu yapaylığı kaldıramıyor (e haksız da sayılmaz)...rick çok tuhaflaştı (bi psikopatlık sezinliyorum)...yine hazırlık maçı gibi bir bölümdü. alışmışız yol dizisi olmasına yerleşik hayata geçtiler tuhaf oldu..pembe dizi gibi
...olan ata oldu ya at ölmeyeydi iyiydi :/
sıkıcı bir sezon oluyor bir sezon daha uzatacaklar gibi ama kabak tadı vermeye başladı
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
Gerçekler acıdır fakat yaşayanlar ve görenler için daha da acıdır...Rick ve gurubu için hal böyle iken kasaba ahalisi ile çay partileri yapmaları imkansızdı. Corol ın dediği gibi "çocuktan farkları yok"...Glen ve Dryl 'ın zor durumda kaldığı sahnelerde hop hop eden yüreğim kurtulduklarında kocaman bir oh çekti...Hele Glen ya nasıl kurtuldu o yaaa maşallaaah
...W ların ve o siyahi adamın neyin nesi olduklarını öğrendik. Manyak bir gurup daha çıktı Wolves ...Ve Rick in ilk sezonda karşılaştığı evlerine sığındığı bir baba oğul vardı o imiş meğer o adam
Bir dost daha geldi
....