Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

THSK evrak teslimati icin bu cuma gününe kadar mi sure vermis?!

forevergs

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar thsk evrak listesine bakiyrm da cuma gunu son diyor

Aşağıdaki şekilde açıklaması var 9 Eylül 2016 son gün.

Kurumumuza yerleşen adaylar, yukarıda sayılan belgeleri 09/09/2016 cuma günü mesai bitimine kadar ikamet ettiği, atandığı veya bulunduğu ilden herhangi birinin il halk sağlığı müdürlüğüne bizzat kendisi veya noter aracılığı ile vekâlet verdiği kişi aracılığı ile teslim edecektir. Belgelerinde eksiklik olan, posta veya kargoyla gönderilen veya teslim süresi dışında verilen evrakların akıbetinden ilgili halk sağlığı müdürlüğü veya kurumumuz sorumlu olmayacaktır.

Cok az sure vermisler ya ben hakkaride yasiyrm ama agriya atandim simdi hakkaride il halk sagligi merkezine teslim etsem olurmu

Arkadaşlar raporda çalışamayacağı alanlarda birşey yazmıyorsa boşsa rapor geçersiz mi sayılıyor?

Ozz benim rapormda 2022 sayili yasadan faydalanir yazmis seninde yazmismi bu arada nereye atandn

Yok bende yazmıyor istanbul'a atandım raporda durum derece bildirimi yazıyor ama işkurda kayıtlıyım bilmiyorum ne olacak

O yazmiyrsa kurumu aramak lazm ama nasl olcak cumaya yetisirmi bilmyrm en iyisi aramak

forevergs Bulunduğunuz ildeki il halk sağlığı müdürlüğüne de teslim edebiliyorsunuz.

[FONT=sans-serif] ikamet ettiği, atandığı veya bulunduğu ilden herhangi birinin il halk sağlığı müdürlüğüne bizzat kendisi veya noter aracılığı ile vekâlet verdiği kişi aracılığı ile teslim edecektir. [/FONT]

Tesekkurler sayin admin ben oyle yapaym gerekli evraklarmi temin edip teslim edeym

Bende Giresuna atandım evrakları mı İzmirde ki halk sağlığa götürücem sonra beklicez bakalım..

Aynen nuri kardes bakalm artk insallah bi sıkıntı cikarmazlar zaten engelliyiz bisuru evrak istemsler

selam kardeşim birşey sorcaktım bende diçle ünüvesitesine atandım sınav beli oldu hala diyorlar daha yazın gelmemiş 2 hafta oludu acaba bir sıkıntı yaşarmıyım

Üst Alt