Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tibia ve femur kırığı için hangi oranda rapor verilir?

arkadasım benım aylıkta cıktı bence hıc elını vurma dahada kotu olabılır sonucta %10 un üzerinde almıssın bana 300 tl aylık baglandı senın ne durumda oldugunu bılmıyorum ama oturan boga bunu okur ve senın degerlendırmenı yapar ayrıyeten benım 25 aylık bırıkıntım vardı onuda aldım oturan bogaya cok cok tesekkur ederım eyer bu mesajı okursa cunku ben bu sıteden yola cıkarak bu ıslerı yaptım

bende tibia parcalı kırık fibula kırık vardı ortepediye girdim yazdı oran vermedi fizikçi 18 yazdı heyete girdim cıktım verdigim kagıdın en altına 18 yazdı bu süreklimi oluyor trafik sigorta vericem

önceliKLe herkeze selamlar..benimde 1 yıl once kadar yuksekten dusme sonucu sol tarafımda parcalı femur kırıgı olustu cıft platın takıldı hemen hemen dıze kadar omur boyu kalıcı olcakmıs topukta kırıldı cıwı takıldı o duzeldı blegımde ne oldgunu kımse bılmıyor yumusak doku zedelenmesı wardır gecer dıyolar..bundan oncede parmagımın bırınde tendom kopması oldu parmak calısıyor ama tam anlamıyla degıl..kalcam agır bırsey kaldırıyım yada fazla yurıyım agrı yapıyor...hıc rapor falanda almadım amlyat bıttı cıktım hastaneden..
% de kac sakatım ben ..

ümit bey ben iş kazası gecırmıstım benım de femur parcalı kırık olustu ben heyete gırdım ayagımda 4 santım kısalık olusmus ve 26 rapor aldım

femur kırığı rapor oranı

kalçamda femur kırığından ötürü 2 adet platin bulunmakta..topoğum kırıldı ve aynı ayak bleğimde sözde yumuşak doku zedelenmesi var 1.5 senedir iyleşmedi gitti..sol el parmağımda tendom kopması oldu oda %70i çalışıyor...bunlardan ötürü bana % kaç rapor verirler....tek amacım bi yerde iş edinebilmek ya girdiğim işten verimsizim die çıkarılıyorum ya platin oldugunu sogleyınce direk almıyorlar..

Merhabalar ben av tufegiyle vuruldum sol femurdan 8 parca kirik var
sinirlerde de zedelenme var amelyat olali 8,5 ay oldu 2 platin var
kemiklerden biri kaynamadigindan tekrar ameliyat olmamı soyledi
doktor bacagimin 2cm ile 4cm arasi kisalacagini soyledi
daha ameliyat olmadim ama tahmini % kac rapor alirim
ayagimi tam katliyamiyom ve ayak bileginden aşagısı surekli uyuşuk
cevabınız icin şimdiden teşekurler herkesede allah şifa versin amin.

ben 15 08 2014 tarihinde trafik kazası geçirdim sol ayakta kırıklar meydana geldi sol tibfibula kırığı ameliyat oldum ayağımda 2 platin var kaza tek taraflı yani vuran araç kaçtı kaza tutanağında kusurum yok 35 yaşındaydım ne kadar tazminat alırım bilgisia i olan varsa lütfen yardımcı olurmu acabayüzde 4 raporum var

Arda'lar s.a ben trafik kazası geçirdim kaza sonucu sağ ayağıma tıbıa pilotsa kırığı için platin koydular plota kırığı olup ileşen varmı bide ben Kaza yapıtımda ssk yoktu geçici iş göremezdik parası trafık sigortasından taleb edebilirmiyim suç karşı tarafta

Gönülyarası bana biraz bu tıbıa plota kırığı Hakkı'nda bilgi verirmişim bundan dolayı oran cıktımı size çıktıysa ne kadar cıktı kırığın kapalı kırıkmıydı acık kırkımıydı

Sevgili Kazazede;
2013 1. ayında trafik kazası geçirdim.Otomobilin arka tarafındaydım.Sağ omuz kırık. Sol omuz hem kırık hem çıkık.Sağ diz lifler kopmuştu.Sol ayak bileği 3 kaburga ve 2 boyun omuru kırığı.Çok şükür iyiyim.Ama sağ dizimi tam olarak hala bükemiyorum. Sol omzum Fizik tedavi de almama rağmen halen tam olarak geri gitmiyor. Şu anki durum sağ omzum yanlış kaynamış kırılıp platin takılması gerekiyormuş. Üzerine yatamıyorum Öne doğru 1 dk bile havada tutamıyorum. Doktorum böyle idare et kırmayalım dedi.Sizden öğrenmek istediğim sigorta şirketi kazadan dolayı ödeme yapıyormuş yeni öğrendim.(Ve öğrendiğim kadarıyla da bu para hakmış ve helalmiş.) Ben sağ omzumun kırığından dolayı böyle biR talepte bulunabilir miyim? Nereye nasıl müracat edicem. Bu konu hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.TEŞEKKÜRLER...

Not: Arkadaşlar,ben kazazede yazdım ama bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

mineeeee

ArkadAşlar bende kati raporu almak için heyete gircem 28 de bana fiziktedavi sürekli tek baston 18 hareket kısırlığı 5 yazıyor heyet buna kaç oran verir çok teşekürler

Merhaba kardeşim.bende 2015 yılında motorsiklet kazası geçirdim.ve pelvis şaft kırığı ve. Femur kırığı oluştu.ameliyatla kalçadan diz e kadar platin takıldı.ancak kaynama olmadı.tekrar ameliyat oldum bu sefer kemik içine kalçadan dize kadar çivi çakıldı bendede 4 vida var.şunu bilmeni isterimki ameliyatla o platini almıyorlar böyle bir şey yok alınan tek şey pilatinin vidaları.platinle ömür boyu yaşayacaksın.

Rapora gelince benim ilk raporum kazadan 2 ay sonra %50 ağır engelli ydi.o günlerde tedavim devam ettiğinden tam rapor verilmedi.1 yıl sonra aldığım rapor %90 dı.

Bu oran seni yanıltmasın.çünkü %63 kalp %25 psikiyatri % 20 koah ve %58 ortopedi oran verdi baltazar formulüyle hesaplama yapıldığından oran %90 çıktı.şimdi bir yıllık bu iki rapordan sonra tekrar heyete girdim.ve bu sefer. Ortopedi %58 olan oranı kaynama olduğundan %18 e düşürdü.rapor genel oranımda %71 oldu.demem o ki sağlık kurulları çok tutarsız kararlar verebilir lakin senin için mahkeme sürecinde ist.adli tıp kurumunun oranı belirleyici olacaktır.bende mahkemeliğim şuan ve 1 yıl oldu şuan adli tıpa yollandı adli olgu olarak oradan karar bekliyoruz.

ben geçen yıl malulen emekliye ayrıldım.sana tavsiyem.sağlık kurulu için doktor polikliniklerini dolaşırken tekerlekli sandalyeyle gez.oranlar çok yükseliyor.ben böyle yapmadım keşke tekerlekli sandalyeyle girseydim doktorların karşısına. Şuan engelim çok olduğu halde oranımı düşürdüler.ne demek istediğimi anlamışsındır.ben şuanda kalp hastası koah hastası psikiyatri hastası ortopedi hastası göz sağlığı bozulmuş biriyim.Allah sonumuzu hayr eylesin.bu doktorların kendi yakınları olsaydı şimdiye kadar raporda ağır engelli olurdu tekrar geçmiş olsun.

mineeeee

Değerli kardeşim.geçirmiş olduğunuz kazanın ayrıntılarını belirtmemişsin.05426832780 arayın

Ben tabloyu inceledim.Ama oranla ilgili net bir şey göremedim.

Sağ femur kemiği kırığı var.Platinli ve vidalı engel oranı nedir.

Net bilgisi olan var mı? 60 yaş üstü..

Son düzenleme:
Öncelikle herkeze selamlar geçmiş olsun benimde sol kalca femur da kırık oluştu 2 tabe vida tutturuldu

trafik kazasi gecirdim motosiklet de arkadaş şoför dü ben arkasında seyir halindeydim bize çarpan taraf 1% 75 suçlu bulundu

ben sigortadan kaç oranda bi rapor alırım
yardimci olurmusunuz lütfen madurum ve bacakta kısalma aksama olurmu bilen varmı .

herkese mrb arkadadlar araniza yeni katildim

trafik kazasi gecirdim sag patella kirim var bu gunlerde heyete ggircem sizce ne oran alirim yardimci olursaniz cok sevinirim

Biz 2018 oğustos 22 de oğlumla beraber trafik kazası geçirdik çocuğumun sağ ayak femur kırığı var platin takıldı benimde sağ köprücük kemiği kırık can damarına yakinmis diye ameliyat etmiyor ben sigorta şirketi için heyete gircez bize % kaç rapor verirler

Pelvis femur tiba

Sağ ayağımda pelvis kırığım var femur parçalı kırık ve tibia açık kırığım var ayrıca fibula da kırık 2 ameliyat oldum femur ve tibia da platin var kalçamda ise çiviler var 50 gün oldu 18 yaşındayım motorla giderken araba çarptı ve 1. Derceden karşı taraf suçlu sizce bu kırıklar bana ilerde engel olurmu tam olarak iylrşecek miyim birde % kaç rapor alabilirim tahmininiZ ce teşekürler

Benim raporum yüzde 38 çıktı itiraz ettim yüzde 10 düştü hakem hastanesine sevk ettiler 12 yıldır kronik astım alerji hastasıyım anfizem başlangıcı var yüzde yirmi verdi göğüs kalpte baloncuk kalp kapakta mitral yetmezlik oda yüzde yirmi verdi tansiyon raporum var dahiliye heyette rapora bakılsın yazdı kaç çıkar heyetten bu durumda cevap verirseniz sevinirim

Merhaba ben 1.5 ay önce trafik kazası geçirdim suç karşı tarafta sağ ayağımda spiral kırık var fibula da kırık sol dizde çatkak ameliyata girdim sağ ayağıma vidalı platin taktılar heyete giricem tahminen yüzde kaç rapor verirler hala üzerine basma dediler.

Merhaba ben 20 mart 2024 te is kazasi geçirdim kaçlısın kemiğinde 9 vida var sağ ayak taraginda 4 vida var sag ayak tagindaki vidanın biri kırılmışKemik içinde ayrıca sağ ayak tarafımda kireçlenme çıktı rotken raporunda kurula gireceğim yüzde kaç oran verirler

Üst Alt