Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet için emeklilik hastalık listesinde tanı yazılmış mı?

Valla görünüre göre onaylanan yokki herkese ret veriyolar diabet özelinde konuşuyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar başvurunuzu yapın sgk ya gidip çalışamıyorum deyin beni sevk edin deyin onlar sizi eğitim araştırma hastanesine sevk etsinler engelli raporunuzdaki dereceye bakmayın orda 6 yada 7 dr a sevk edecekler hastalıklarınızı anlatın onlar sizi mr tahlil isterler bunları yapın derece yazmayacaklar sonra da heyet günü verecekler heyet te de sana bi şey sormayacaklar o raporları sgk ya yollayacaklar orda da dr lar var onlar hastalıkları değerlendirecekler hafif orta ve ağır belirletecekler burada tahmin yapmak zor olamazsın derler olabilirsinde ben hafif tanısıyla emekliyim bana sgk nın verdiği oran 45 ben sonra engelli raporu çıkardım bunun derecesi de 88 oldu hastalığım polio sekeli ve kanser 2 evre kanserde 3 yıldayım remisyonda yani vazgeçmeyin raporunuza bakmayın sağlıklı günler arkadaşlar

Üst Alt