Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 diyabet ile alabileceğim rapor oranı nedir?

Suleymanhilmi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tip2 diyabetim gunde 4 defa unsilun kullaniyorum ve haplarim var ve bazi rahatsizliklarim var rapao almak istesem yuzde kac rapor alabilirim.

tip 2 de insülin bağımlılığı ender görünür ama,eğer komplikasyon yapmış sa diğer hastalıklarınızı yazmamışınız ama onlarla beraber yüzde 40 a yakın alabilirsiniz gibi??

Ben ilaclarla tip 2 yim de iğne varsa tip 1 olmuyo mu ya o 3 aylik sekerinize bakicaklar %20 oran verdiler bana

arkadaş yanlış da yazmış olabilir bence.çünkü tip 2 genel de ilaç vardır diye biliyorum..ki bende tip 2 yim ilaç kullanıyorum.

Selamlar,

Yönetmelikte tip 2 için minimum %20 oran verilir. Bununla birlikte eşlik eden farklı rahatsızlığınız varsa, göz problemi, böbrek hastalığı veya kalp hastalığı gibi oranları balthazard tablosu yöntemiyle orana eklenir.

Tip 2 diyabet tip 1 gibi kronik olmayabilmekte. İnsülin tedavisi istenen kiloyla birlikte şeker düzeyine erişile bildiğinde kesilebiliyor.
Bağzı rahatsızlıklarınızın olduğunu yazmışsınız. Bu rahatsızlıklarınızı belirtebilirseniz daha net yorum yapabilirm.

1- Diabetes mellitus

a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış
Tip II Diabetes mellitus 20

b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,
ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus 30

c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış
ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus 40

tip 2 de yüzde yirmi. Bazı tip iki hastalarıda insülün kullanıyor arkadaşlar Yanlışlık yok.

Üst Alt