Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 diyabet ile alabileceğim rapor oranı nedir?

Suleymanhilmi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tip2 diyabetim gunde 4 defa unsilun kullaniyorum ve haplarim var ve bazi rahatsizliklarim var rapao almak istesem yuzde kac rapor alabilirim.

tip 2 de insülin bağımlılığı ender görünür ama,eğer komplikasyon yapmış sa diğer hastalıklarınızı yazmamışınız ama onlarla beraber yüzde 40 a yakın alabilirsiniz gibi??

Ben ilaclarla tip 2 yim de iğne varsa tip 1 olmuyo mu ya o 3 aylik sekerinize bakicaklar %20 oran verdiler bana

arkadaş yanlış da yazmış olabilir bence.çünkü tip 2 genel de ilaç vardır diye biliyorum..ki bende tip 2 yim ilaç kullanıyorum.

Selamlar,

Yönetmelikte tip 2 için minimum %20 oran verilir. Bununla birlikte eşlik eden farklı rahatsızlığınız varsa, göz problemi, böbrek hastalığı veya kalp hastalığı gibi oranları balthazard tablosu yöntemiyle orana eklenir.

Tip 2 diyabet tip 1 gibi kronik olmayabilmekte. İnsülin tedavisi istenen kiloyla birlikte şeker düzeyine erişile bildiğinde kesilebiliyor.
Bağzı rahatsızlıklarınızın olduğunu yazmışsınız. Bu rahatsızlıklarınızı belirtebilirseniz daha net yorum yapabilirm.

1- Diabetes mellitus

a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus 20

b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mgın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus 30

c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mgın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus 40

tip 2 de yüzde yirmi. Bazı tip iki hastalarıda insülün kullanıyor arkadaşlar Yanlışlık yok.

Merhaba bende yaklaşık 2 sene önce HBA1C 8.3 çıkınca komplikasyonsuz tip 2 diabet tanısı aldım ilaçlarla hızla gerilettim şuan günde yarım ilaç ile 3 aylık 5.4 dolaylarında bana da %20 verieler mi?

Tip 2 diyabet, morbid obezite ve hipertansiyon ile totalde 55% süresiz rapor aldım. Bu sağlık problemleri 6-8 yıldır eklenerek bugünlere geldi. Herkese kolaylıklar dilerim.

Neden kimse bana cevap vermiyor beni burada istemiyormusunuz size ne yaptımki

Tip 2 diyabet tedavi devam ediyorsa %20

Seni burada istiyoruz,öyle şeyler düşünme 🙂soruyu görmemişiz.

@tolga08,

Olfrex le diazem neden tek ilaç değil sürekli mi kullanacam tip 2 nin başka ilaçlarıyla ne zaman biter ilaçlar hayatımda

@OğuzHan112, OturanBoğa neden güldüğünü anlamadım artık yazmam

@tolga08,

hiç yoktan yere alınganlık yaptığın için güldüm. Görüyorum ki bu konuda hassassın. Çünkü yeni alınganlık yapmışsın.

Olfrex ve diazem aynı ilaç olma şansı yok,Olfrex sürekli kullanmanız veya semptomların düzelmesine kadar kullanmanız gerekebilir,

Diazem veya nevrium ana tedaviye ek kısa süreli kullanımlar için recete edilir,uzun süre kullanılmaz bağımlılık yapar,hekimler zaten yazmaz.

Bülent abi @OturanBoğa size gülmedi,benim mesajıma tebessüm etti, bunu üzerine alma anlaştık sanırım 🙂 🤝
Sık sık gel sorunlarına cevap yazacağım
@tolga08,

kardeşim ben tip-2 diabet ve tansiyon hastasıyım.
bana tip-2'den %28, kardiyoloji'den %20 süresiz rapor verdiler.
yeni çıkarttırdım.

Tip 2 diyabet 20
Ht 10
20+10=%28 eder, kardiyoloji ht için 20 puan mı verdi?

Kısaca raporunuz %28 olarak mı çıktı?

@tirillena,

Üst Alt