Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ'nin engelliler özel olarak bina yapması için..?

arkadaslar bende sizlerin engin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum bende tokıden almak isterim ama sartları uymuyo diye duymuştum bana yardımcı olursanız sevinirim
ben 34 yasındayım suan sigortalıyım vede üstüme ailemin evi var aacaba tokıden ev alabilirmiyim teşekkürler ilginiz için

Topluca mail göndersek,konuyu gündeme alsanız,engelli aylığı şartını da kaldırtsak seçim arefesinde iyi olmaz mı arkadaşlar?

arkadaşlar ist toki evi kampanyası olursa lütfen duyuru yapalım

son gelişme; TOKİ'den ev projemiz tam oldu derken Van'da yaşanan üzücü depremden dolayı bizim proje bir süreliğine rafa kaldırıldı :(

Arkadaşlar tokinin engellilere yaptığı kolaylıklar neler,ödeme şartları ve diğer şartlar neler?

ne yazık ki engellilere özel bi ödeme şekli yada bi pozitif ayrımcılıkları yok herkesle aynı şartlar sadece alt katları veriyorlar benim bildiğim

tokinin çankırıda 1+1 evlerininde asansör yok nasıl engelliler için özel yapılacak merak içindeyim

maral hanım girişiminizden ve azminizden dolayı sizi tebrik ediyorum umarım bir çok şehirde bu girişiminiz emsal olur ve tüm illerde böyle çalışmalar başlatılır inş girişiminiz pozitif bir sonuç verir bakalım olursa bende adanada böyle birşeye başvurmayı pilanlıyorum yarından tezi yok

yapılan Toki'de ki evlerde bizim için düzenlemeler yapılıp bi kısmı bize ayrılacaktı herşey olumlu gidiyordu sadece taksitlendirme ve fiyat hesabı yapılırken yarıda kaldı Van'da ki üzücü depremden dolayı... ŞİMDİ nolacak bilmiyorum bakalım hayırlısı bekliyoruz

başka şehirlerde varmı bilmiyorum ama bu bizim girişimimiz ilkti imza toplamıştık engellilerden ve ailelerinden onları bireysel biri adına gönderdik tokiye sizlerde bu tarz bişi yapabilirsiniz derneklerinizle birlikte

kırıkkalede 1+1 toki yapıldı çok fakirlere ve engellilere verdiler ama bana vermediler sigortam ve arabam olduğu için çok saçma çok fakirlerde engelli olmak şartı aranmıyo engellide neden çok fakir olma şatı aranıyor ki...

Canım bana Msn adresini özelden atar mısın? Telofonda olursa sevinirim Maralım :) Bu konuyla ilgili detaylı bilgi almak istiyorum senden ...

evet bü[SUB][/SUB]yük gün bugün :) Toki sonunda evleri bitirdi, evler 80 m2 ve bugün fiyatları açıklanacak.Bakalım sonuç ne olacak ve engellilere kaç daire verecekler.

Denizli'de ki Engellilerin ev sahibi olması için Topladığımız imzaları yaklaşık 2 yıl önce Tokiye göndermiştik.Ve Toki imzalarımızı değerlendirerek bizleride göz önüne alarak fiyatları belirledi.Sonuç açıklandı.Fiyatlara ve şartlara linkten bakabilirsiniz
http://www.toki.gov.tr/html/satis/denizli/merkez-ag/ilan.pdf

Üst Alt