Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Okul temizliği işi nasıldır?

@Sarman, tabii. Psikiyatrik hasta olarak ben evde kafayi yiyorum mesela. Insanlari takinti yapiyorum, kendi kendime kuruyorum. Saglikli insani da hasta yapar issizlik.

Ikinci gunum birazdan baslayacak. :) Kas agrilarim var. Bakalim napicaz. :)

Su an ilkokuldayim. Henuz tam olarak okul acilmadi. Kaynastirma haftasi gibi bisi birinci siniflar icin. Siniflar bos. Camlar, siralar, yerler, lavabolar, merdivenler siliniyor. Mola vermek icin de vaktimiz oluyor. Bir uzun mola, bir kisa molamiz oldu. Bana yavas calisiyorsun diyorlar ama mukemmeliyetci oldugum icin duzgun is yapmaya calisiyorum. :( Hizlanmaya baslayacagim insallah. :)

@Mara, mükemmelciliğe gerek yok inan deneyimliyim bu konuda kimse işini mükemmel yaptın diye madalya takmaz yeteri kadar yap yeter elbette ki evde otur otur insan delirir dışarı çıkmak bir iki insanla konuşmak herkese özellikle bizlere çok iyi gelir tekrardan hayırlı olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
Üst Alt