Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplumdan dışlanan down sendromlu çocuk…

EMIRCAN10

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
5
Ankara’da down sendromlu çocuğun oyun alanına alınmaması hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bana çok yakın bi avm de gerçekleşmiş olay. Bugün de eylem yapılmış önünde diye duydum. Yanında ebeveynle almaları gerekirdi. Ki bahsedilen yer çalışanlarına bile çok katı kurallar uygulayan büyük bir market.

Büyük ayıp video'yu ağlayarak izledim. Derhal işletme hakkında hem suç duyurusunda bulunulmalı ayrıca o içeriye almayan görevli işyerinden çıkartılmalıdır. Burası Türkiye ve bu ülkede demokrasi var.

Ayrımcılık yapan insanları bu ülkede ne yeri var be yurdu ne işi. Bu tarz kişiler güzel ülkemi terketsinler

Ne büyük bir ayıp down sendrom eksi değil +1 fazlalıktır

Buna nasıl cesaret edebildiler ama maalesef toplumun ön yargıları var gidip oynasa nolucak diğer çocukları mı dövecek yanında velisi veya yakıniye olsa hoç bir şey olmaz çalışanlar hangi yetkiyle buna karar verebilir her çocuk eşittir

Bende çok ağladım ve sinirlendim yapılırmı bu küçücũk çocuğa asıl onların oynanması sosyaleşmesi lazım

Bir insanın öncelikli olarak; Ahlâklı olması gerekir.
Nitekim; “Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim.” (Muvattâ, Husnü'l Huluk, 8; Müsned, XIV/513) hadisinde, Hz. Peygamber'in (s.a.s.) gönderiliş gayesi olarak ahlaka vurgu yapılmaktadır.
Ne yazık ki; markette ki görevli de herşeyeden önce Ahlâk yoksunu bir kimse (şayet bunu ona işyeri emrediyorsa o da Ahlâk yosunu)...
Vesselam

Bitmiyor bu ön yargı bi türlü bitmiyor ah çocuğum ah bu Türkiye ne zaman anlayacak o kadın görevli birde burası özel işletme bu çocuğu alamam diyor çok sinirlendim

Üst Alt