selam arkadaşlar ben servet kulmaç 55 yaşındayım izmir bucada oturuyorum önce topuk dikeninden rahatsız olan tümarkadaşlara geçmiş olsun diyorum size başımdan gecen bir olayı aktarmak istiyorum 2010 yılnda aynı rahatsızlıga yakalandım inanın onun acısı ne diş agrısına nede baş agrısıyla kıyaslana bilir birkac doktora göründükten sonrahepside bunun caresi ortapedik tabanlıkta dediler fakat tamamiyle tesadüf bir tanıdık vasıtasıla izmir yeşildere semtinde oturan yaşlı bir teyzeye gittik bu teyzeye durumumu anlattım teyzem odanın ortasına küçük bir piknik tüpüyle ve elinde normal şiş yani bayanların kazak vs ördüklerişişten neyse dua ederek bu şişleri iyice kızdırıp ayak bileklerimin içte ve dışta ki kemik çıkıntılarının oldugu bölgeye yani çıkıntıların alt tarafına yine dualar ederek temas ettirmek suretiyle üçer defa cizikler atarak işlemi bitirdi inanın canım yanacak diye o kadar korktumki anlatamam kendi kendime bak şimdi topuk derken birde yanıkla ugraşmasam diye düşünürken hiçte öyle olmadı ozamandan sonra birdahada topuk dikeni olayını yaşamadım şimdi diyeceksiniz ki tıbbın yapamadıgını o kadın nasıl halletti inanın bende bilmiyorum megerse benden önceleri çok kişiyi bu şekilde tedavi ettigini söylediler bende bu başımdan geçen olayı sizlerle baylaşmak istedim hepinize saygı sıhhat ve saglıklı bir hayat sürmeniz dilegiyle hepinize gecmiş olsun