Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toyota chr yerli değil diye evraklar bayide bekliyor!?

By haftayi hatta ayi da yalan edecekler galiba..insallah olmazda, ne diyelim.

@HYUREW,@HYUREW, evet bende simdi bakabildim, liste kalkmis..hesaplama degisiklik ertelendigi icin diger markalardan da bilgi alip listeyi guncelleyecekler anlasilan..kaldirilan listede gr sport paketi vardi, en azindan bildirim yapmis markalara tanimlama yapilsaydi iyi olurdu..tabi bunlar tahmin, bekleye bekleye alim olduk.

@Engin ÖZEN, evraklara bakıp derken? Sistemde 2026 yılı yerlilik oranlarını kaldırdı sanayi bakanlığı. Acaba listeyi güncelleyip yükleyecekler ondan sonra mı onay süreci başlayacak?

@thedeathrain, benim anladığım diğer evraklara bakacaklar muhtemelen rapora tertiabata fln sanayi bakanlığı yazı yayınlamış zaten kamu oyuna diye bu durumla alakalı

@kaleler, kaldırılan listede gr sport yoktu sadece corolla vardı. Büyük ihtimalle güncellenir tekrar yayınlayacaklar gr sport da bekleyecekler bakalım. Sorma araştırmaktan kontrol etmekte müneccim olduk :)

@Engin ÖZEN, büyük ihtimalle liste yenilenecek, bakalım hayırlısı. Bu hafta çözülse bari

Şimdi bakanlığın sitesine baktım rehber doküman eklemişler. Muhtemelen firmalar o dokümanı alıp doldurup ileticekler. Bunların doldurulması, bakanlığa gönderilmesi, işlenmesi yayınlanması daha sürer gibi duruyor arkadaşlar

@Engin ÖZEN, inşallah hocam ama süreç öyle olacak gibi duruyor vergi daireleri hala bi işlem yapmayıp liste bekliyorlarsa işimiz daha sürer en az 15 gün. Sonrasındada vergi dairesinde biriken evrakların süreci sürerde sürer

Edirne vergi dairesiyle görüştüm bize daha bi tebli gelmedi dosyaları hala onaylamıyoruz sisteme yüklenmesini bekliyoruz dediler. Tahmin ettiğim gibi bakanlıktan bi yazı gitmeyecekse eski orantılama yöntemiyle 2026 yılına ait yeni liste oluşturulmadanda onaylanmayacak gibi duruyor

@thedeathrain, bende aradım samsun vergi dairesini sanayi bakanlığının yayınladığı yazıyı okuduk bişey anlamadık diyorlar 2 3 güne netleşir dedi bişey yapamıyorlarmış onlarda beklemedeyiz hala süreç nasıl olacak kimse bilmiyor

izmirde bi arkadaş gidip görüşmüş. sanayi bakanlığının sitesinde yerli oranların yayınlanmasını bekliyoruz demişler. firmalar bir an önce beyanlarını iletmesi lazım ki bakanlıkta işleme alınsın. daha önce bakanlıkla görüşülmedede yoğunluğa bağlı 3-10 iş günü içerisinde incelenip sisteme yükleniyor demişlerdi. sorun olan araçlara öncelik verip sisteme yükleselerde vergi dairesindeki süreçler bi yandan başlasa iyi olacak yoksa Mart ayına kadar bekleriz gibi duruyor

Üst Alt