Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toyota chr yerli değil diye evraklar bayide bekliyor!?

03122015583 otomotiv sanayi daire başkanlığının şube müdürünün numarası birde bunu arayın

bakanlıkla görüşmemde toyotanın beyanının gönderildiğini söylediler. 1-2 gün içerisinde listeyi yayınlayacaklarmış

2026 liste bakanlik sitesinde yayinlanmis, en azindan bildirim yapanlar..liste kabarik degil ama gr sport gordum..hayirlisi olsun, insallah vergi dairesi daha fazla uzatmaz.

Sabahtan nayileri arayip listenin yayinlandigini soyleyip, vergi dairelerine durumu iletmelerini soylemek lazim..

Evet, ben de sabah gördüm. Hayırlısı bakalım inşaallah bugün onaylanır hepsi. Vergi dairesinde sadece bir kişi bakmıyordur herhalde

vergi daireleriyle görüşebilen oldu mu ben arıyorum açmıyolar onay sürecine başladılar mı yoksa resmi yollarla gene bi yazı filan mı beklicekler

Bayiyi aradım, başlamışlar onaya sırayla gidiyor dedi, bekliyorum bana daha gelmedi

Bu arada vergi daireleri hafta sonunda çalışacakmış bilginize arkadaşlar yoğunluğu kaldırmak için

Bu guzel haber...en azindan bayagi eitirler hafta sonuda olursa. Bosuna gun kaybi olmaz.

Arkadaşlar herkese selam, benim onaylandı şuan plaka ruhsata gitti evraklar. Sizde durumlar nedir

Kısmet ise yarım teslim edilir dediler

@HYUREW, hayirli olsun..aonunda.onay duymak guzel haber.. beklemedeyiz daha bayiden ses cikmadi.. muhtemelenmplaka isler8 falan bitince ararlar.

@güllerin efendisi, Allah razı olsun, amin cümlemize inşaallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim

@kaleler, evet kesinlikle. Bu arada e devler araçlarımdan da kontrol edebilirsiniz. Plaka yansıdı bana

@HYUREW, biz araci istabul dan aldik ama ikametgah Tekirdag..lakin bayi istanbul da vergi dairesine basvuracagiz dedi..galiba istanbul vergi dairesi onay verecek sonra o onay ile tekirdag dan plaka alinacak..benim is biraz daha uzun surecek gibi..neden tekirdag vergi dairesine basvurmadilar anlamadim.. edevlet tende baktim her ihtimale karsi ama daha birsey yok.

@kaleler, Tekirdağ farketmez sonuçta plakayı noter çıkarıyor her noter aynı, işlem de aynı. Ben de istanbulda aldım ama başladığı gibi onaylar verilmiş. E devlet araçlarımdan kontrol edin belli olur o zaman. Belki onaylanmıştır ama bilgi vermemişlerdi çok yoğunluk vardı bugün

@HYUREW, ha sevindim..bende eveaklar vergi dairesinden sonra tekiedag a gelecek, plaka isleri Tekirdag da yapilacak..git gel zaman alacak diye dusunuyordum..bunu ogrendigim iyi oldu.. bayi 27 ocak ta basvurmustu, en qzindan ben oyle biliyorum..e devlet kontrol ettim ama birsey yok simdilik..pazartesi bakacagiz artik.

@kaleler, vergi daireleri de yarın açık olacak hatta noterler de nöbetçi kalır diye düşünüyorum. Yarın ola hayrola bakalım. Şimdiden hayırlı olsun

Üst Alt