Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Kazası Mağdurlarının SGK'dan talepleri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuanki durumda biraz daha bekleyeceğiz,iş çözülürse çözülür.
çözülmezse ben iyi bir avukat bulup mahkemeye başvuracağım.başvurmak isteyen olursa lütfen paylaşssın.ne kadar çok olursak o kadar iyi.
en büyük sıkıntımız,sorunlarımızı dile getiriyoruz ama çözmek için birşeyler yapmamamız.ortak hareket edelim arkadaşlar.
o yüzden kızıyorum bu EVETçilere,bas bas bağırıyorlardı,şimdi bizim sıkıntımız kimsenin umrunda değil...bu da o arakadaşların samimi olmadığını gösteriyor.

Arkadaşlar, çift taraflı kazalarda bu malzeme giderleri için kusurlu olan tarfın sigortasına mı, yoksa kendi trafik sigortamıza mı başvuracaz?

real_boy;

karşı taraf karşılar.kusura bakılmaz çift taraflı kazalarda

atoksal benim gecridgim kazada ben surucu deild,m surucu babam di bu durumda yinemi alamiycaz tazminati

saolasın atoksal. bide medikalciyle görüşcez artık, prosedürleri halletmek için.

Ahmet bey bende sizin gibi tek taraflı kaza yaptım. yakında ödeme çıkacak diyedıye bir sene geçti . Buiş Bakanda Başbakanda biter. Birde TBMM.dilekçe komisyonuna dilekçe verin

mustafa-ak;

sen yolcusun ve kazadan yaralanmalı çıktıysan tazminat alırsın.sorun yok senin için.

mpancar

bakan benim hemşerim güya:cevap bile vermiyor.dilekçe yazmadığım yer kalmadı.meclisten vekillerle görüştüm.
arkadaşlar olay şu:kimse başına gelmedikçe bizi anlamayacak.anlamıyorlada zaten.
hani nerde pozitif ayrımcılık?hani nerde sosyal devlet anlayışı?hani nerde anayasanın 56.maddesi?
yok yok yok...
ben bu gün bir avukatla görüşeceğim.gerekersi mahkeme yoluna gidecem,sizde gidin lütfen.
bugün özürlüler idaresini aradım bizim böyle birşeyden haberimiz yok diyorlar.bu nasıl özürlüler idaresi anlayana aşk olsun!!!!

burada sayın oturanboga referanduma evet hayır konusu acmıstı. bende tanıdıgım ve evet dıyen arkadaslara neden ewet sorusunu sordum cogu; bizleri düşünüyorlar , engelliler ıcın özel yasaları var demişdi , ewet gördük varmış , cevap vermeye dahi tenezzül etmiyorlar. helal olsun hepsınede , şu an susmayı tercıh eden arkadaslarımdada selamlarımı gönderıyorum , bırgün gelır bır yılanda sıze dokunur... genede mevlam korusun sızleri ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt