Mahkeme sizi sevk edecek,bu işlem baya uzun sürüyor takip et sürekli.Mahkemeye sor dosyan nezaman gitdiyse 15 gün sonra İstanbul adli tıpdan öğrenmeye çalış dosyam geldimi diye evet dediklerinde randevu verecekler size o saatde o tarihde orda bulunun,vaktinden önce giderseniz daha iyi olur ben geç kalmıştım trafikden dolayı ama doktorlarda geç gelmişti sorun olmadı.
Torpil miş tanıdıkmış işlemiyor herşey olurunda gidiyor fakat muayene baya uzun sürüyor giderken oyalanacağın bişiyler al yanına çokda kalabalık oluyor tüm TÜRKİYE geliyor çünkü.Nerende ne varsa hepsini tek tek inceliyorlar metreyle ölçüyorlar hastane epikirizlerin felan yanında götür bakıyorlar elinde olan evraklarını götür sen yanında,soracağın söyleyeceğin olursa sor çekinme ben sabahdan girdiğim muayenede tırsmıştım ama öğlenden sonra bül bül gibiydim.
Ben Ankara adli tıpdan aldım %74 ama karşı taraf torpille aldı rüşvet verdi diyerek itiraz etdi mahkemede raporu bozdu İstanbul adli tıpa sevk etdi,İstanbul adli tıpın raporunu kolay kolay kimse bozamaz endişelenme,ben İstanbul adli tıpa gidince dosyaya felan yazdılarsa diye korkmuştum torpille aldı rüşvetle aldı diye ama yazılmamış öyle durumda yoktu zaten karşı tarafın iftirasıydı vede İstanbul adli tıp %79 verdi rapor oranını,ben kendim söyledim ama muayene olurken Ankara'dan aldım karşı taraf iftira atdı torpille rüşvetle aldı diye dedim boşver normal dediler 1 2 poan ya aşağı ya yukarı olur dedi doktor,onların oranları farklı diye duymuştum bilgim yok ama kesin.
Ben muayene oldum daha sonra bi odaya çağırdılar orda bi kaç doktor gördü tamam g.olsun dediler çıktım,dosyayı mahkemeye gönderiyorlar onlar onuda takip et sürekli dünya kadar dosya kim vurduya gitmesin benim gitdi 1 senede gidip geldi dosyam.
İstanbul adli tıpın telefonunu mahkemeden alabilirsin nereyi arayacağım diye sorarsan onlar oranın telini veriyor netden bulduğun bağlamalı felan,soracağınız soru olursa yazın cevaplamaya çalışırım.