Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası önerilen tazminat miktarını kabul etmeli miyiz?

sosa sigorta

Burası forum sitesi, benim kim olduğumum ne olduğumum bir önemi yok, önemli olan ne yazdığım.

Forumlar bilgi paylaşım yerleridir. Sorular cevaplanır cevaplar kaybolmaz, ilerde aynı sorunu yaşayanlar bu cevaplara ulaşabilirler, forum bunu için var.
Yani sosa sigorta davaya gitmeden kalan bakiye tahsil edilebiliyorsa bunu bir kere yazman yeterli, onu herkes görür, kimsesin kafasında bir soru işareti kalmaz.

Sorduğum halde cevap vermedin, yine söylüyorum davaya gitmeden nasıl oluyor? Oluyorsa yaz bilelim, herkes görsün, bunun yerine numaranı yazma. Yazmaya zamamın yok diyorsun ama konuşmaya var, nasıl oluyor bu?
Bu sorular tüm iyi niyetimi koruyarak soruyorum ve son kez soruyorum daha da iyi niyet göstermem.

MuraTTameR ücretsiz destek

Durun hemen yüklenmeyin.
Başta sosa sigorta olmak üzere forumdaki "UZMAN", "SİGORTACI"ları bir dinleyeylim. Hepsi hep aynı şeyi söylüyor, avukata vermeyin dava açar yıllar sürer, dava açmadan işinizi hallederiz diyorlar. Dava açmadan bütün bakyeyi alıyorlarmış, Çok iddialılar. İddialı olduklarına göre bunu ispatlamaları çok kolay. O yüzden bi dinleyelim forumdaki sigortacılar bakalım bize delil olarak, somut olarak ne gösterercekler?

[FONT=sans-serif]kafası kırık ŞUAN [/FONT][FONT=sans-serif]ONLİNESİN VE BUNU OKUDUĞUNDAN EMİNİM VE SENDEN MESAJIMIN KARŞILIĞINI BEKLİYORUM [/FONT]Arkadaşlar sigorta tahkim komisyonundan alındığını daha önce yazdım yine söylüyorum mağdur arkadaşlarım bu arkadaşları boşverin dava açmayın sigorta tahkim komisyonu eksik kalan ödemeyi hallediyor buda bana yorum yapan arkadaşlara cevap olmuştur umarım. şimdi söyleyin bakalım arkadaşlar çok bilgili uzman arkadaşlarım dava açmadan alınabiliyormuymuş :)

[FONT=sans-serif]ücretsiz destek [/FONT]SİZ YAPTIĞINIZ İŞİ ÜCRETSİZ Mİ YAPIYORSUNUZ VEYA BİR MEDİKALCİ OLSANIZ MAĞDUR ARKADAŞLARA ÜCRETSİZ TEKERLEKLİ SANDALYEMİ DAĞITACAKSINIZ BU SAYFADA ÇOK KİŞİYE ÜCRETSİZ YARDIMCI OLDUM VEYA DANIŞMANLIK YAPTIM KİMSEYEDE İŞİNİZİ BANA VERİN DEMEDİM AMA MERSİNDE 15 YILDIR ŞİRKET OLARAK BU İŞİ YAPIYORUZ BUNA SÖZ SÖYLEMEKTE KİMSEYE LAF DÜŞMEZ KLAVYE ÜZERİNDEN KONUŞMAK ÇOK KOLAYDIR
SİZE GÖNDERDİĞİMİZ DOSYALARDA NASIL BİR YAPIYORUZ ACABA BUNU AÇIKLARMISINIZ MADEM ŞİRKET AVUKATLIĞI YAPTINIZ SİZ SÖYLEYİN DAVA AÇMADAN TAHKİM KOMİSYONU ARACILIĞIYLA TAZMİNATIN GERİ KALANI ALINMIYORMU SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM

Üst Alt