Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu %45 oran verildi. 31 yaşında, 1240 TL maaş alıyordum. Tazminat.?

emir 76

sigorta hasar şirketleri 45 günde tazminatınızı alırız diyerek ilk yaptığı iş vekalet almak ve sözleşme imzalatmak bundan sonra onların elindesin artık sigorta şirketini kendin ara hangi sigorta şirketi ise evrakların nerde medikaldemi eksik evrakmı var hep kendin ara sigorta şirketleri hemen 45 günde ödeme yapmıyor bekletiyor medikalde falan filan diye

Medikal incelemede dosya medikal inceleme de rapora bugüne kadar itiraz etmedi sizce sonuçlanır mı artık

Medikale niye gidiyor Medikalden bisey almadiktan sonra

Medikal inceleme kısacası sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu raporunuzun incelendiği yer

Peki benim saglik kurulu raporum %45. Adli tipta 2 gün önce %32 verdi nasil olucak bu iş adli tip raporu farklı sağlık kurulu farklı çıktı

Adli tıp ın verdiği rapor geçerlidir ama siz davamı açtınız yoksa normal başvurumu yaptınız adli tıptan neden rapor çıkardınız

Dava açmıssanız adli tıpın raporu geçerli mahkemenin sonuçlanmasını bekleyeceksiniz işinizi verdiğiniz kişilerde beklemeyle yetinecek ilk gün itibariyle 3 yılı buluyor sonuçlanması

Benim numaram 05362016033 danışmak isteyen arkadaşlar çekinmeden arayabilir.

Mahkemeye verdiğimiz gün itibariyle mi 3 yılı buluyor

Yok hocam yaa olurmu öyle sey 3 ayda 2.mahkeme ve adli tıpa bile girdim cok hızlı ilerliyor

Sen şanslıymıssın o zaman istanbul adli tıpamı gittiniz dediğiniz şekildeyse 5 ayda paranızı alırsınız :)

murat7044

siz en iyisini yapmışsınız en iyisi avukata vermek hasar şirketleri işi kapmaktan başka yaptıkalrı bir iş yok şu kadar alırsın bu kadar alırsın diyorlar ama okadar bir hasar şirketinde vekalet aldığı kişinin evraklarının bir fot. çekip dosyalamıyorsa ne beklersin bu hadar şirketinden neye göre itiraz etcek hangi hesaplamaya itiraz edecek alacağın 60 bin 10 bin alır geçersin belkide onuda alamazsın en iyisi avukat gerisi boş

Aynen daha önce bi sigortaciya verdim beni nerdeyse dolandiriyordu .en iyisi avukat dedim ve bire bir konuştum 1 sene içinde hallederiz sıkıntı yok dedi vede Suan öyle oluyor. Bence sigortacilara pek guvenmemek lazım. Yaptıklarını bile yarım yamalak yapıyor

peki osigortacı sana sözleşme imzalatmadımı davasyı kazanınca senden para isterse sözleşme imzalamışsındır bende hasar sigorta şirketine verdim bin kere pişman oldum tam 1 yıl 2 ay oldu sigorta şirketine gönderileli evrakalrı yani hasar şirketi everaklarımı sigorta şirketine gönderlei bu kadar oldu bende avukata verdim zaten avukatlar yazmışlar sigorta şirketlerin hesaplaması başka sgk nın başka mahkemenin başka diye tek tek bunların bilgisi var tek söyledikleri ben şu kadar aldım ben bu kadar aldım falan filan başka bir şey yok en azından avukatta dosyan var ne oluyor bitiyor görüyorsun sonuçta mahkeme ile bu kadar sürer şu kadar sürer 45 günde alırız deyip 1 sene geçiyor yaptıkalrı bir iş yok onların yapacağı işi sende bende yaparız topla evrağını gönder bekle sonuç arada telefon et sor bu kadar

Anlaşma yaptım %20 ye bana 40 lira aldılar 8 bin verdim sigortaciya. Sonra bana 15 bin eksik aldik dediler vekalet istediler verdim .sonra şans eseri bi avukatla görüştüm Evraklarımi gördü eğer bu 15 bini almak icin dava açılırsa geri kalan hakların için bi daha sigorta şirketine dava açma hakkımin biteceğini soyledi.bide o sigirtacinin sigorta sirketiyle anlaşma yaparak milleti mağdur ediyorlar. 100 bin alması gerekirken 50 bin alarak sakat kalan birini bide Onlar mağdur edip ortada koyuyor.

Arkadaşlar bakın her sigortacı bu işi bilecek diye birşey yok her avukatta herkesin kendi yöntemleri var sigortacılara güvenmeyin diyorsunuz ama Bizim firmamızda 3 avukat var lütfen bir sigortacı sizi mağdur etti diye herkesi aynı kefeye koymalım...

Ben 2014 yılında trafik kazası geçirdim psikiyatri %30 verdi fakat 1 yıl sonra kontrol dedi toplam rapor %40 fakat sürekli değil 1 yıl geçerli para alabilirmiyim

merhaba

her sigorta şirketi hesaplamalarımızda ki ödemeyi yapmayabiliyor. kimi aynı ödemeyi kimide az yada çok ödeme gerçekleştiriyor.

Üst Alt