sevda hanım öncelikle geçmiş olsun,yazdıklarınızı okudum ve hayretler içinde kaldım,siz görevliyken kaza geçiyorsunuz ve hastane masraflarını bile siz karşılıyorsunuz,bana çok anormal geldi bu durum..yaşınız kaç bilmiyorum ama bu durumda ne yapabilirim diye bir avukata danışsaydınız o zamanlar keşke,neyse artık bundan sonrasına bakmalısınız,öencelikle şirketi mahkemeye vermelisiniz,bügüne kadar tedavi masraflarını ve bundan sonra oluşacak tedavi masraflarınıda alırsınız,ayrıca geçirdiginiz kazadan dolayı işinizi yapamadıgınız için oluşan maddi kayıplarınızıda tazminat olarak alırsınız,tabi iyi bir avukattan hukuki yardım almalısınız,herşey para degil,size yardım edebilecek düzgün bir avukat bulabilirsiniz,ayrıca internette bazı huku sitelerinde size ücretsiz yardım edebilecek,yol gösterecek,hukuki konuda bilgi sahibi insanlardanda yardım alabilirsiniz,bence mucadele edin,yılmayın kesinlikle,emin olun sonunda siz kazanırsınız,onlarında yanına kalmasın bu şekilde,tekrar geçmiş olsun,allah yardımcınız olsun.saygılar..