cengiz
Raporun çıktığını biliyorum ama Oran kısmını bilmiyorum daha mahkemeye ulaşmamış, uyap sisteminde görünmüyor, adli tip dosya mi posta ile gönderdiği için bi iki güne ulaşır mahkemeye orani da öğrenir burda yazar ve sizi de bilgilendiririm.
Gelelim Rapor Surecine☺
Önce mahkeme adli tip da rapor alamana karar verir.
Mahkeme dosyani adlitipa gönderir.
Adli tip dosya üzerinde muayene yapar önce, Tahlil mr vs. bişey daha isterse seni üniv. Hastaneye sevk eder (1,5 ay sonra gibi) istediği tetkikleri yaparsın. (Bende istedi ben yaptim) bu yeni hastane tetkikleri ile beraber adlitip sana bi randevu günü verir adli tip kurumunda muayene olman için ( 1 ay gibi sure veriyor) tetkikleri yaptıktan sonra adli tip sana randevu verdiği günde adli tip a gidiyorsun (çok erken git çok kalabalık) adli tip a gittiğin zaman kayıt islemi vs. ondan sonra sırayla içeri çağırırlar, kişiyi tekli odaya alırlar yanında refakatçi dahil kimse kalmıyor (sen ve doktor
) nerende ne var sorar, tabi sen de herşeyi şöyle sonra metreyle ölçer biçer yazar işlem biter.
Sonra sana muayene olduğuna dair bi kağıt verir onlar senin dosyani ve raporunu mahkemeye kendileri gönderiyor. Muayene olduktan sonra min. Süre 3 ay max. Süre 8 ay içinde raporun mahkemeye ulasmis olacak.
Umarım Süreci Anlatabilmiş ve Sana Yardımcı Olabilmişim