Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında adli tıptan rapor ne kadar sürede mahkemeye ulaşıyor?

ali711

birde acaba mahkemen net ne kadar sürdü tarihi ile bilgi verirsen cok seviniirm tekrardan cok gecmış olsun ?

hasan umut aydın

Tazminat davaları 1 veya 1.5 yıl sürer kardeşim.Benim şuan 1 yıl oldu.Ve sonuçlanmadı.1.5 yılda biticek gibi görünüyor.Son aşamalara geldim.Mahkeme en son hesaplamaya yollattı.

MuraTTameR Merhaba hocam şimdi benim gecen sene mayıs ayında avukatım balcalı hastanesıne adlı tıp raporu ıcın muayeneye gonderdı ve ekim ayından ıtıbaren uyap ta benım dosyam hala gözukmekte bu surec ne kadar surer ve ne yapmam gerekıyor fıkır sahıbı oldugunuz ıcın sıze sorayım dedım tesekkur ederım

hasan umut aydın

Bu ohal felan girdi darbe girdi tam ora aksadı işler hala daha dosyam hesaplanmadan gelmedi.Martın 7 sinde mahkemem var onu bekliyorum. 2 yıl olacak nerdeyse

MuraTTameR ya aynı kardeşim işte benim mahkemmede tam ıkı yıl oldu acılalı benım dosyamda uyapta hala gozukuyor nısanın 12 sıne attı acaba yıne atarmı dıye dusnuyorum ondan sordum ısın aslı

MuraTTameR
kardeşim şimdi benim uyapta adli tıp dosyam gözüküyordu bugun kalkmış uyaptan acaba sonrasında ne olacak bilgin varmı?
enes75
kardeşim şimdi benim uyapta adli tıp dosyam gözüküyordu bugun kalkmış uyaptan acaba sonrasında ne olacak bilgin varmı?

geçmiş olsun izmirli avukatlar dediğin şekilde işlem yapmaz mahkemede dava açacak sigorta şirketleri icraya ödeme yapacak avukat ordan ödemeyi alacak onun içinde vekalet ücretini kadv artı yüzdelik dilimini alır gerisini senin hesaba havale eder yada elden sana teslim eder
hiç bir avukat tam yetki almadan dosya almaz işlem almaz .insanlar para çıkmadan önce gariban ekmeği elinden alsan sesi çıkmaz türündendir dersin sanki birer melaike .iş bitti para tasarufuna geçtimi garibim köylüm birer arslana dönüşür benim paramdı benim hakkımdı der başka bir şey demez
genelde sözleşme yapar avukatlar yada temlikname düzenler .hiç bir avukatta 3 beş kuruş para için kalkıp sicilini bozmaz içlerinden de nadir olsa bazen çıkıyor .bir kısmı nasılsa davalar uzun sürüyor paranı erken alır . bir süre sonra ayıkırsan ödemeni yapar uyanmazsanda bir sure mahkeme devam ediyor hikayesini dinler durursun hepsi bir değil bir elin 5 parmağı gibi

hasan umut aydın

UYAP ta dosyan kapanmışsa artık raporun çıkmış demektir, 10 güne kadar mahkemeye ulaşır. Hadi gözün aydın

hasan umut aydın

Evet rapor yetişir, rapor geldikten sonra dosyan tazminat hesaplamaya gidecek be duruşma yine ertelenecek.

Adli tıp raporuna itiraz olursa yine duruşma ertelenir, hesap bilirkişiye gitmesi için yine ertelenecek, hesabada itiraz olursa yine duruşma ertelenir, hesap raporuna itiraz olmazsa karar duruşması için yine ertelenecek

@enes75
peki karar duruşmasından sonra sigorta şirketi temyize yolluyor mu ? yolluyorsa ne kadar süre zarfında temyizden dosya tekrar geri dönüş yapıyor ?

bir de rapor oranını kendin gidip mahkemeden mi öğrendin yoksa avukatından mı öğrendin ?

hasan umut aydın
bende sol kalca kirigi vardı adli tipa gitcem siz muayene oldunuz mu ?prosedür nasıl işliyor orada

ada_sin
ben gecen sene mayıs ayında üniversitenin ortopedi bölümüne çıktım rapor ıcın sen istanbulda yasadıgın ıcın dırek adli tıpa sevk ederler büyük ihtima. peki ameliyat oldunmu platin takıldımı kırıktan sonra ?

Temyize gönderme tamamen sigorta şirketinin insafiyetindedir. Gidebilir de gitmeyebilir de. Temyiz sürecini maalesef Bilmiyorum ne kadar sürer

enes75

peki rapor oranını sen avukatındanmı öğrendın yoksa kendimiz gidip adliyeden öğrenme imaknımız varmı dosyamızın akıbetini ?

İlk duruşmadan ne kadar sonra adlı tıpa muayene için gidiliyor? Sevk ne zaman olur?

Merhaba.. Konu eski ama sorum olacaktı.. Adli tıp a giden tetkiklerin raporu ne kadar sürede mahkemeye geliyor? 5 ay oldu hala bir yanıt yok.. Uyaptan baktım dosyam görünmüyor.. Yardımcı olabilir misiniz

avukaata vekalet verdiğin zaman genel vekalet verirsin hiç bir zaman işini bilen bir avukat yetkileri kısıtlanmış bir vekaletle işlem yapmaz yaparsa demekki avukat değil

Benim dosyam adli tıptan ne kadar sürede gelir? Ortalama bir süre var mı?

Üst Alt