Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortasından para almak için evrakları nasıl sigorta sistemine yükleyeceğiz?

wiya

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Herkese hayrli aksamlar.bir ahbabima yardimci olmak istiyorum.trafik kazasi sonrasi trafik sigortasindan istenen evraklari tamamladik.simdi onlari nasil ilgili sigorta firmasina gonderebiliriz?posta yerine internet uzerindn gindermek istiyorum. Takibi vs daha kolay olur diye.

Yani ilgili sigorta firmasinin sitesine girip evraklari gonderecegimiz yeri nasil bulacagiz ?ben bakiyorum bakiyorum bir turli bulamadim .konuyla ilgili bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?

Arkadaşım direk sigorta firmasını arayıp nasıl göndereceğini yada adresini alabilirsin ulaşamiyormusun

trafik sigortasını yaz burdan göndereceğin adresi yazayim tlf ve izleyeceğin yolu

[FONT='inherit']Türk Nippon Sigorta[/FONT]
[FONT='inherit']Altunizade Mahallesi, Mahir İz Cd.[/FONT]
[FONT='inherit']No:24, 34662 Üsküdar/İstanbul[/FONT]
Fax:[FONT='inherit'] (212) 310 69 19[/FONT]
[FONT='inherit']EMail: [/FONT]iletisim@turknippon.com

sigorta şirketinin adresi çözümsüz kalırsan iletişim içinde olmayı uygun görürseniz sizlere yardımcı olurum adresi özelini yazmak istedim mesaj kutun dolu olduğunda mesaj sizlere gelmiyor

İnternet üzerinden evrak yükleyebileceğiniz bir sistem yok. Kargo ile göndermeniz gerek evrakı. Sonra da telefonla dosyanın durumunu takip edersiniz, herhangi bir aracıyla çalışmamıza komisyon ödemenize vs gerek yok.

Tum arkadaslara gerekli ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkur ederim.

Üst Alt