Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortasından para almak için evrakları nasıl sigorta sistemine yükleyeceğiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wiya

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Herkese hayrli aksamlar.bir ahbabima yardimci olmak istiyorum.trafik kazasi sonrasi trafik sigortasindan istenen evraklari tamamladik.simdi onlari nasil ilgili sigorta firmasina gonderebiliriz?posta yerine internet uzerindn gindermek istiyorum. Takibi vs daha kolay olur diye.

Yani ilgili sigorta firmasinin sitesine girip evraklari gonderecegimiz yeri nasil bulacagiz ?ben bakiyorum bakiyorum bir turli bulamadim .konuyla ilgili bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?

Arkadaşım direk sigorta firmasını arayıp nasıl göndereceğini yada adresini alabilirsin ulaşamiyormusun

trafik sigortasını yaz burdan göndereceğin adresi yazayim tlf ve izleyeceğin yolu

Türk Nippon Sigorta
Altunizade Mahallesi, Mahir İz Cd.
No:24, 34662 Üsküdar/İstanbul
Fax: (212) 310 69 19
EMail: iletisim@turknippon.com

sigorta şirketinin adresi çözümsüz kalırsan iletişim içinde olmayı uygun görürseniz sizlere yardımcı olurum adresi özelini yazmak istedim mesaj kutun dolu olduğunda mesaj sizlere gelmiyor

İnternet üzerinden evrak yükleyebileceğiniz bir sistem yok. Kargo ile göndermeniz gerek evrakı. Sonra da telefonla dosyanın durumunu takip edersiniz, herhangi bir aracıyla çalışmamıza komisyon ödemenize vs gerek yok.

Tum arkadaslara gerekli ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkur ederim.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt