Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRT genel müdürü ile görüşmek istediğim için tartaklandım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
Evet bu olay 13 mart günü benim başıma geldi trt genel müdürü olan ibrahim şahinle görüşmek istiodum daha öncedende aylarca randevu almak için aradım özel kalemden adı niyazi olan biriyle konuştum boyna oyalandım bi türlü randevu alamadım orda bide engelli biriminde ishak olan biri var bide sözüm ona engelliye yardımcı olcak güya görevi bu ama hiç bi işe yaramadı bizim kaldığımız evin çatısı yağmurda su alıo buun tamiri için 2bin tl gerek bunun için bi yardım programı yada haberi yapılabilmesi için trt genel müdürüyle acil görüşmem gerek dedim ta bursadan geldim buraya dedim fakat olumlu bi sonuç alamadığım gibi kapıdaki güvenlikçilerden hakaret yedim biride küfür edip itme kakma yöntemiyle dövdü beni biz sadece genel müdürün dediklerini yapıoz dediler bende başta güvenlikçiler ve genel müdür olan ibrahim şahini savcılığa şikayet ettim suç duyurusunda bulundum bakalım ne sonuç çıkacak bu olaydan

Çatınız akıyor diye trt de yardım düzenleme fikri bence yanlış.Diğerçatısı akanlar duymasın yoksa genel müdür t.o.k.i e atanabilir.

yanlış yapmışsınız, savcılık takipsizlik verecektir şikayetinize.yanlış yere gitmişsiniz.bulunduğunuz belediyeye veya sivil toplum örgütlerine gitseydiniz daha iyi olurdu.trt genel müdürü senle görüşmek zorundamı?

ne belediye baktı ne kaymakamlık nede valilik kaldı bi tek trt bazılarına yapıolar böle haberlerdede olsa sölüolar hiç olmazsa bu olsaydı ama olmadı asıl konuysa hakaret ve küfür ve dövülme olayıdır bakalım nolcak

bence saçma bi iş yaptın o kadar önemli sorunlar varken bu olay için trt ye gidilir mi

evin yıkılma tehlikesi varsa gidilir

peki gittin arkadaşım, eğer görüşemediysen orada problem çıkarırsan sonucunada katlanacaksın.mecburmu adam senle görüşmeye.ben engelliyim ,benim her şeye hakkım var diye düşünüyorsan yanılıyorsun.

Kaldığınız ev tek katlımı yoksa apartman dairesimi, eger apartmansa kaç daire varsa 2000 tl. bölünür kanunen catı ortak alandır.Eğer katılım olmazsa savcılığa dilekçe ile başurabilirsin hemen ilgileniyorlar.

Çatı'm akıyo diye TRT genel müdürüne mi gittin hocam..? Ve uzunca bi süre randevu almaya çalıştın? Hocam böyle bi sorunun için yanlış yere gidersen ancak kendin haber olursun kkusura bakma..:rolleyes:

Arkadaşlar başarı kardeşimiz TRT den maddi yardım istemeye gitmemiş sadece bizim durumu haber edin hayırsever vatandaşlar bize yardımcı olsun demek istemiş.
Bir defa yanlış yere gitmişsin başarı kardeşim senin işini sosyal hizmetler çözer sözel olarak yaptığın işlemlerden hiç bir sonuç alamazsın. Devlet dairelerine yazılı olarak müracaat edeceksin evrak kayıt numarasını saklayacaksın ileride Allah korusun o çatı yıkılır ise ve evde bulunanlara zarar verir ise işte o zaman sen devreye gireceksin ilgili kurumlara müracaat ettim ama bana yardım etmediler diyeceksin.

adama bakk yaa engellisin diyee herşey bedava mı sandın be adam... bu nasıl bir zihniyettir evin çatısı su alıyor diye TRT'ye gidilir mi adamlar sana ne yapsınn. madem çatın su alıyor çık kendin tamir et olmadı git bankaya kredi çek çatını tamir ettir.

Bu sitenin adı "Engelliler.Biz" hatırlatma gereği duydum.. Bazı insanlar nerde olduklarını unutuyorlar!

Başarı'cım, sen boşver TRT genel müdürünü sana o aklı kim verdiyse, müdürün yanına git dediyse asıl onu pataklamak lazım..:) İşe yarar mı bilmiyorum BİMER'e yazsan, durumunun olmadığını, sakatlık maaşınla geçindiğini vs. bir yardımları dokunur belki..

Tepki gösterene kadar yol yordam gösterin.. Horozlanmadan önce bi bakın konuyu açan insanın kim olduğuna, niyetine, kimliğine..! Nerde olduğunuzu unutmayın!

Bu tür durumlar için nereye başvurulur hiç bilmiyorum.. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi başarı arkadaşımıza?

yirizmaa - önce kelimeleri iyi seç kullandığın cümlelere bak nerdeyse döveceksin adamı sen ne şartlarda yaşadığını biliyormusun, belki tek başnına yaşıyor belki çok cuzi bir geliri var (+) engelli şimdi budurumu değerlendir cümlelerini öyle kullan..... çözüm önerisi sun tavır yapma

Konu ne olursa olsun engelli bir insanın tartaklanması var ortada hemde devlet kurumu güvenlikçileri tarafından bence ciddi bir durum bu. engellilere bu tarz davranan insanlar cezasız kalmamalı ....

burada aklı vereni dövmeli, arkadaşın engeli neresinde bilmiyorum ama engelli olduğunu bile bile tartaklanması saygısızca bir durum. mutlaka bunu yapanlar cezalandırılmalı..

adama bakk yaa engellisin diyee herşey bedava mı sandın be adam... bu nasıl bir zihniyettir evin çatısı su alıyor diye TRT'ye gidilir mi adamlar sana ne yapsınn. madem çatın su alıyor çık kendin tamir et olmadı git bankaya kredi çek çatını tamir ettir.

engelli olmam çalışmama engelse hakkım var demektir ukalalık yapma bi kere git kredi çekmiş nasıl çekcez bu bir nasıl ödücez bu iki saçmalamışsın arkadaş kusura bakma gittiğim kurumlarıda yazayım bir belediye özel yer deyip kılını kımıldatmadı iki valiliğe gittim ordan kaymakamlığa gönderdiler onlarda daha önceden evin duvar kısmı için cüzi bi rakam ödemişlerdi o yüzden bi daha yapmadılar üç trt den para istemedim sadece haber yapılıp belki bi iş adamı veyada bi millet vekili çıkarda bu işi halleder diye düşündüm dört hiç kimse bana akıl vermedi bu trt ye gitme fikrini kendim buldum beş hadi haber yapmadılar ama niye tartaklandım işte bu yüzden savcılığa gittim mahkeme olurda kazanırsam sonrada tazminart davası açacam kısmetse ama malesef delilim yok takipsizlik çıkma ihtimalide yüksek gözüküyo bu olayda

sen oraya sırf seni tartaklasınlar diye gitmişsindir yoksa TRT'ye gitmek senin sorununla bir alakası yok. "git oralara seni tartaklasınlar karşılığında dava açıp tazminatını alırsın böylece çatını da tamir edersin" böyle düşündüğüne eminim.

zaten kolay yoldan para kazanmaya yatkın bir millet olduk saglamıda engelliside fark etmiyor iş aramıyor fakat dünyakadar yol kat edip yardım istiyor ben senelerce kim seden yardım almadan duvarlara tutunatutuna adeta sürünerek işe Gidip geldim yetmedi asgari üccretti hafta sonları iş portaya cıktım şu memlekette iş yok diyen ya işi beyenmi yor yada asgari ücretdeyip gitmiyor bence iş yokdiyen cok araştırmayan rahat para kazanmak isteyendir devlete kapak atıp yatalım diye düşünü yoruz male sef

İlk hata böyle bi şeyi yapman, ikincisi onların yaptıkları.
Gerçi durup durupken de yapmazlar, sen illa görüşcem dediysen bağırıp çağırdıysan bilemem.
Eğer böyle bi şeyi haber yaptırmak istiyosan, başka bi kanala gidip başına geleni anlat, o zaman olay daha da medyatik olur.

YiRiZMa;
öyle bi niyetim olsa burda niye yazıp kendimi deşifre edeyim ben kamuoyu oluşturmaya çalışıyom haklı davamda yoksa kendimi tartaklatıp sakatlanmakla elime ne geçcek sağlık parayla kıyaslanamaz

sgkforum;
işte benim dilinden anlayan arkadaş yazın için sağol

Sen herşeyi boşver de, tartaklama olayına gel.
Nasıl oldu orayı anlat, ne söyledin onlar ne söyledi. ?
Durup dururken kimseye laf söylemezler diye düşünüyorum ?

Mami Junior;

olay şöle oluştu daha öncedende aylardır randevu almak için trt genel müdürünün özel kalemiyle görüşmüştüm telefonda ishak diye yine trt de engelli biriminde çalışan sakat bi arkadaş var onlada telefonda konuşmuştum sorunuma bi çare bulmak için genel müdürün yardımı olur olursa dediler bende ankaraya gidip genel müdürle görüşmek istedim ama oraya kadar boşuna gitmişim ve doğal olarak ısrarcıydım ilk kapıdan girdim ama a blok kapısından daha ileri gidemedim işte orda yine özel kalemden niyazi arkadaşın sekretiyle yine telde görüştüm dedim bursadan ankaraya geldşim trt kapısındayım güvenlikçi arkadaşlara rica edinde genel müdürle görüşüp durumumu anlatayım acil bi durum bu dedim bi iyazi arkadaşla görüşüp olara güvelikçilere haber yollarım dedi baya bi bekledik araya sora olmadı buu üzerie a blokdan bi güvelikçi yie dış kapıya kadar götürdü görüştürcem deyip kandırdı beni ve sonra ya niye beni kandırıon die sorduğumdaysa tartaklama ve küfür başladı biz genel müdürden emir alıoz deyip bilmem ne ol s... git dedi forum kuralları gereği küfrü yazmıom ama anlaşılıo heralde orda kameralar var sesleride alıosa zaten herşeyu ortada itme kakmada var bu olay zaten sınırda olan piskolojik durumumu iyice bozdu trt ye protesto maili için iletişimini yazıom bana katılanlardan destek bekliom http://www.trt.net.tr/Kurumsal/Iletisim.aspx

basarı öncelikle cesaretinden dolayı seni kutluyorum.. bakıyorumda bazı arkadaşlar kılavye delikanlılığı yapıp bir tartaklanmada onlar yaparsa sana şaşırmam.. onlar sanırım ya baba parasıyla geçiniyorlar yada harbiden engelli değiler. arkadaş 3 ayda eline geçen para 670 civarı tabi raporu %40- 69arası olanlar için diyorum.. 3 ayda sigara parası bile değil bu miktar.. demekki basarınında ihtiyacı varki büyle bir cesaret almış trt'ye kadar gitmiş..adama akıl fikir vereceğinize klavye delikanlılığı yapmayın ayıptır...

engelli özürlü ve bunun gibi laflardan bıktığını söleyen ama her mütemadiyen kullanan tek site yahu bu lafı millet bize kullanınca kışkırıyoruz burda en çok biz kullanıyoruz :D komik gerçekten ayrıca arkadşaı kınayanlar siz umarım düşmezsiniz diyroum inallah derman arar duruma gelemzsiniz dertlerinize......

başar tartaklanma vs geçti gitti sen şuanda evin durumu nedir söleyebilirmisin mahsuru yoksa yapıldımı bi vesileyle yoksa hala aynımı teki yaşıyorsun senin için bişiler yapabilicek birileri yokmu.... madem o kadar yere gittin el uzatan olmadı biçaresini yine bizler düşünmeliyiz bence engelli engelli diye herşey bedavamı diyenler el uzatmayı öğrenin bence...

Basarı geçmiş olsun. Savcılığa dilekçe verdiysen kamera görüntülerinin istenmesini talep et. TRT güvenliğinin orada kamera varsa ( ki olmalı ) sana yapılan şiddeti kamera kaydetmiştir. Savcı kamera görüntülerini isterse ; onları izleyerek daha kolay karar verir. Savcılığa bir yazı yazıp olayın günü ve saatini bildirip ; o andaki kamera görüntülerinin TRT'den istenmesini talep edeceksin.

erdalakbay;

yazın için sağol evet evin durumu aynı varsa siteden yardım edebilecek birisi çok iyi olur aslında adnanakkus arkadaş sana gelince ben dilenci değilim hak arayan bi engelliyim o kadar hak verilmiyosa bende hakkı yasal yollardan alrım diom

Bülent abiye direkt ulaş ble bi fon yapalım legal bi yöntemle mesela engelliler biz derneği kuralım herhangi bi televizyon kanalında tanıtımını bi şekilde yaptırırız bi gsm mesaj yoluyla bi şekilde bişiler yapabiliriz sonra bu şekil ihtiyaç sahiplerine gidip görerek yardım edilebilir diye düşünüyroum bülent abiyle konuş burayı muhttemelen okur zaten ben üstüme düşeni yapmaya hazırım.... sadece siz değil her konuda...

erdelekbay;

bülent arkadaş o zaman konuya bi yazsın bakalım o nedicek

çok komik olmuş bu çatım akıyor diye trt genel müdürüne gidilirmi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt