1 cisi vay vay yorumlara bak hakaretler havada ucusuyor ah ah su on yargıyı bi atamadınız üstünden birde engelli olacaksınız engelli engelliye bo zamanda destek vermesse kim verecek ben konuyu acan arkadasi tanimam etmem ama ön yargıylada yaklasmam oncelikle kardesimiz bazi kurumlara muracat ettigini söyledi fakat gereken cevap alamadığı söylemiş doğrudur bende bu tur sorunlarla karsılastım 2 cisi trt muduru olsun her kim olursa olsun kanunlar yasalar var mecbur evet görüşmek mecburiyetinde sonucta sosyal medya icerisindeki bir tv kanali muduru ise 3 cüsü burda gelipte yok sen engellisin die söyle böyle söylemlerde bulunuyorsunuz yanlış yaklasım madem öyle konuya cevap yazan arkadaslar siz engellisiniz diye neden ek kanunlar istiyorsunuz neden + hizmetler taleb ediyorsunuz biriside size cikip deseki engellisin diye otubuse bedava binme hakkini sana kim veriyor dese utanmicakmısınız siz önce konuyu okuyun sonra cevap yazın biz birbirimizi kollamasak savunmasak kusur abakmayın devletin bizim haklarımızı savunmasını beklemeyelim adam acik acik aciliyetini belirtmiş ama tabi hemen asıp kesmek kolaybirakin artık 2 yüzlülük oynamayı artık gercekleri gorun avrupada engelliler engelli olduklari icin kanun yardım bakım hersey hatta ev bile aliyolar siz hala nein davasini yapiorsunuz sosyal devlet anlayısı var bikere nedir sosyal devlet her ne olursa olsun devlet ve kurumlari her daim vatandasın yanında olmak zorunda maddi manevi hele bu kişi engelliyse özelikle bu kişilerin yaninda olmak zorunda sosyal devlet anlayısı budur simdi kardesimizin dusuncelerini anliyor ve kendisine allah yardımcısı olsun diliyorum ins bu zor durumdan bir an once kurtulur...
basari;
kardeism sen bunlara bakma ellerinden gelse ayni kaderi paylasan arkadaslarini boğazlicaklar bunler engellerinden utanan insnalar kendilerinin gercegini kabul etmeyenler sen bunlara takma
allakasi;
sen sansliymşin gene sürünerek gidecek bir iş bulmuşun birde o işi bulamaynlara sor madem bukadar i var diosun bulsana burda okadar işsiz engelli var sen kendi pencerenden bakip öyle yorum yapiorsun
basari;
kardeism sen bunlara bakma ellerinden gelse ayni kaderi paylasan arkadaslarini boğazlicaklar bunler engellerinden utanan insnalar kendilerinin gercegini kabul etmeyenler sen bunlara takma
allakasi;
sen sansliymşin gene sürünerek gidecek bir iş bulmuşun birde o işi bulamaynlara sor madem bukadar i var diosun bulsana burda okadar işsiz engelli var sen kendi pencerenden bakip öyle yorum yapiorsun