Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRT'de memur olarak mı kalmalı yoksa sosyolog kadrosu..?

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
TRT'de memur olarak mı kalmalı yoksa sosyolog kadrosu yapıp geçiş mi yapılmalı fikriniz önerileriniz yardımlarınız:

TRT'de ikramiye ya da prim alıyor musunuz?

TRT bir ay tek maaş bir ay çift maaş alıyor öğle hatırlıyorum?
Ben senin kurumu böyle bildiğim için oraya geçmeye çok uğraştım ama olmadı ayrıyeten lojman hakkında var? TRT nin kantini de var ?

Doğru mu bu söylediklerim?

Sosyolog olan AİLE bakanlığında arkadaşım 13 yıllık memur 3000 den fazla alıyormuş
Teknik hizmetler GİH den çok çok daha iyi en az 300 TL fark atar. ..
TRT de sosyolog kadrosu varsa ona yoğunlaş

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trt deki imkanların ne önce onları belirtirsen sosyolog hakkında bilgi vereyim kıyaslarız.

evet. ikisi arasında kıyas yapman senin için iyi olacaktır. hem maaş hem de iş olarak.
iyice düşündükten sonra kararını ver.

trt de memmur maaşları 5000 den başlıyor diyorlar

hamur

tabi hepsine makam aracı ve uşakta tutuyorlar. Sarayda birer oda tahsiste ediliyor trt memurları için. Hey Allah'ım :D

ummadık taş yarar baş. unutmayalım. bu rakamı alan bir çok devlet kurumu var.

söylenenlere bakmayın arkadaşlar kuruma yeni başlayan birisi 2500-2600 civarında alır sosyal imkanları çok çok iyi çok güzel bir alanı var servis ve yemek imkanları iyi yükselme durumun var belli yıldan sonra ben 9 yıllık çalışanım aldığım 2800

ah keşke öyle olsaydı ah

yazdım hocam sosyolog hakkında fikir verir misin ilçede mi çalışıyorlar

sabah 9 akşam 18 genelde iyi bir ortamı var kaliteli kurum servis imkanları iyi her semte götürüyor yemekler 1.sınıf öğle arasında gezebileceğin çok geniş bir alanı var

genelde yüksek puanlılar (ben dahil 89 puanım vardı) girdi 100 alan adama bile rastladım :)

idare1984

Ben de TRT'yi düşünüyordum. Öğretmenim aslında ama bu gidişatla öğretmenlikten tercih yapacağım gibi.

idare1984

TRT de sosyolog kadrosu varmı?

siz olsaydınız trtde memur olarak mı kalırdınız yoksa meslek memurluğu olan sosyolog kadrosu mu yazardınız

3000 TL maaş az mı ? bunu yarsını bile bulamayanlar var.. şükretmesini bilmenız lazım..

Bence kurumunda kal devlet dairelerinde her zaman huzurlu ve kaliteli bir ortama rastlamak zor.

idare1984

Allah kimseyi düz memur yapmasın (benim gibi). Sosyolog olsun ne olursa olsun kardeşim.

idare1984 9 yıl önce nasıl atandınız acaba? engelli alımlarının geçmişi bu kadar eski değil diye biliyorum. Yoksa 9 ay mı demek istediniz?

bir de merak ettiğim konu, trt de ki göreviniz nedir? günlük işleriniz nelerdir?

geçende ankaradaydım trt genel müdürü ile görüşmek istedim görüştürmediler idare arkadaş hazır seni yakalamışken şu genel müdüre bi söyle başarı asma seninle görüşmek istio de konu yardım kampanyası özeldende ayrıntılı anlatırım

Emniyet mi

Genelde herkes okuduğu branştan memur olmak ister ama TRT de memnun olduğunu söylüyorsan bence değiştirme, herşey bence para değil ortam huzur iş arkadaşları da önemlidir mesela TRT de iş ortamın güzel üstlerin iyi ama sosyolog oldun belki orada huzur bulamıyacaksın ama maaşın iyi olucak..

Bana kalsa herşey para değil, kendi branşından gidip sosyolog olmak istiyorsan bence yapmalısın olmazsa bile TRT den memnunsun nasılsa :)

idare1984

idare arkadaş beni trt genel müdürü ile görüştürebilirmisin

Üst Alt