Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRT'de memur olarak mı kalmalı yoksa sosyolog kadrosu..?

Zaten Sosyolog olarak atanınca da maaşınız o civarlarda olmayacak mı? bence de çalışma ortamından memnunsanız hiç değişikliğe gitmeyin..
Bir de günlük işlerinizi merak ediyorum? tam olarak ne yapıyorsunuz trt de?

sosyolog yerleştim tercihimi sosyologdan yana kullanmış oldum inş. pişman olmam.

idare1984

Belediye di mi? ben de yazsaydım gelirmiş ama şu anda oraya taşınmam çok zor olacağı için yazmadım..hayırlısı olsun..tebrik ederim.

Şöyle bir göz gezdirdim yorumlara da, şurda maaş ne, burda maaş ne herşey para değil...
Önemli olan insanın nerede mutlu olacağı, hangi işi severek yapacağı biraz da buna yoğunlaşsak fena olmayacak...

idare1984 mesaj kutun dolu sana mesaj atamıyoruz. sosyolog olarak net eline geçen maaş durumunu ve hangi kuruma atandığını öğrenebilir miyim?

* bende şuanda 1 yıllık düz memurum. elime net 2.5 geçiyor. iş yüküm sıfıra yakın kurumun sosyal medya hesapları ve internet sitesini yönetiyorum , kendi odam var. akşam beşten önce çıkıyorum. tüm gün çay kahve diğer çalışanlarla gündem değerlendirmesi diyelim :) işte bunlar maaşımı katlanılır yapıyor. ama bende bi taraftan açıköğretim sosyoloji okuyorum belki işime yarar diye. o nedenle sordum.

Üst Alt