Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'da 16 yıl görevim var. İstifa ettim. Malulen emeklilik mümkün müdür?

Açıktan maluliyet talebinde bulunun raporunuzla % kaç dereceniz engelli veya durum bildirir farketmez ikisinide gönderin hangisi uygunsa ona bakacaklardır.artık asker değilsiniz .tsk sağlık yeteneği yönetmeliği kodlarına bakmazlar .

hilal hanıma sorum bu aralar sgk 3 ayda ancak işlem yapabiliyor .ben çalışıyorken engelli emeklilik talebinde bulunsam ve geçen uzun süre zarfında cevap gelmeden işimden ayrılsam engellilik hakkım zarara uğrarmı,çalışıyorken müracatım var ve sgk bana sen işten ayrıldıysan bu hakkı kullanamazsın dedi.böyle birşey kanunsuz değilmi.ben sgk nın keyfini mi bekliyeceğim.öenmli olan talep zamanı değilmi cevap verebilirseniz sevinirim

@şelale
bugün beynim çok dagınık çok fazla toparlıyamıyorum kendimi ben size iki farklı olarak anlatayım önceden vergi indirmi alıp iş yerinden ayrılıp başka bir işte çalışmaya başladısanız yeni başladığınz işyeri içinde vergi muafiyeti isteyeceksiniz bu kolay işlem oluyor vergi dairesini önceki evrakınıza göre yalnızca işyerinize yazı yazıyor durum böyle ise yazı gelmeden iş yerinizden ayrılsanız dahi sizi etkilemez diyorum ama artık sgk bilgili memur kalmadı vergi maaşınızda varmı yokmu diye bakmak isteyebilirler diğer bir örneğe gelince ilk defa vergi muafiyeti almak istiyorsunuz ama cevap gelmeden iş yerinden ayrılsarsanız sizi etkilermi bu cevapta size gelecek olan vergi indirimi yazısına bağlıdır kabul edildimi edilmedimi diye vergi indrimi onaylandı ise etkilemez onaylanmadı ise hiç olmaz

20/25 yılı doldurup istifaen ayrıldıktan sonra sgk ya engelli emekliliği için başvuran arkadaşlar sonuçlarını veya son durumlarını paylaşırsa sevinirim. uzman60 AmasyalıT

sonuç mu %46 raporuma rağmen herhangi bir kurumda çalımadığım gerekçesi ile emekliliğimi red ettiler.Allaha havale ettim

Üst Alt