Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNETin Engelliler için ve Samsung Galaxy Tab 3 Kampanyası Hakkında yorumlarınız?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Selam Arkilerim Ttnetin son günlerde çok güzel kampanyaları var...Siteyi inceleyip yorumlarınızı yazar mısınız..Özellikle sınırsız fibernet ayda 60 tl ve tablet kampanyası ile engelliler için sizinle kampanyalarını inceleyip yorum yazar mısınız tablet kampanyasını düşünüyorum da ne dersiniz? Kullanan var mı?

bu kampanya sadece engelliler için mi. herkes için olmalı.

ttnetin hiçbir avantajlı kampanyası olmaz..

Aynen, onlar sadece kendilerini düşünür.

Kampanya olur TTnette. Sallapati yapmayın. 68 tl olan nete 48 ödüyosak 12,50 ev teli sosyal tarife kullanıosak bı ayrıcalık tanımıs demektir.

24 ay taahhütle birlikte diyor, bunu da dikkate al karar verirken.. :)

Bu kampanya engellilere özel bir kampanya değil. Herkes faydalanabiliyor. Bahsedilen 7'' boyutundaki tabletin piyasa fiyatı 400 tl civarında. 2 sene abonelikten çıkmama taahhüdü veriyorsunuz. Taahhüdü bozarsanız, tabletin ve faturaya yansıtılan indirimin iadesini istiyorlar.

Ama sınırsız internet istiyom ben zaten ...Ekonomik değil mi sizce sınırsıza normalde bile herkes o kadar ödüyo? Arkadaşlar bi akıl verin yaw işteyim şimdi gidecem alıcam ciddi ciddi düşünüyom?

Malcolmcuğum ben zaten bu tarife engellilere özel demedim başlıkta dikkat ederseniz engellilert için ve ... dedim...yani engelliler için sizinle kampanyasını ayrıca belirtmek istedim...Başlığı da uzun yazamayınca kısaca yazdım mecburen

Arkilerim sizler hangi nettleri kullanıyosunuz?

Sınırsız istiyom ben...Muhammet çok tşk ederim arkadaşım ismin çok güzel bu arada :) Kardeşim de kullanacak...oyunda cok kota harcar demi arkadaşlar o nedenle sınırsız istiyom ben

Muhammet bi de Türkselin fiyatları daha pahalı değil mi sence hem fatura yüksek gelebilir Türksel tuzlu biliyosun sen hangi interneti kullanıyosun?

Ttnet 24 ay tahüt istiyor ben tahüte karşıyım, çıkacağınız zaman o tabletin kaç katını isterler Allah bilir Tablet için 24 ay bağlanmam ben, net sınırsız diyorsunuz onada birşey diyemem TTnet gelmiş geçmiş en kazıkçı net satandır 16mb 73 tl ödüyorum Adalet mi sınırsız diye birşey yok adaletli kullanım var mış 100gb geçince 3mb düşüyor saçmalık bence

iyice kafanızı karıştırdık bizde Hayaldünyası :D

illerde sınırsız internet sağlayıcıları var ıspartada toknet var aylık sınırsız kotasız 1mb internet 25 tl..allah razı olsun onlardan ttnet kazıgından kurtulduk..

tablet konusunda 24x60=1440 tl para vercen verdiği tablet 350-450 tl arası sanırım güncel fiyatını bilmiyorum. sonuç olarak kararsenin :D

Bakan'dan Engellilere Tarife Müjdesi haberi

Ocak ayında böyle haberler çıkmıştı. 1 nisan itibariyle cep ve internet operatörleri engellilere özel tarifeler hazırlayacak diye. Yani şimdiki gibi kıytırıktan değil, gerçek manada % 50 indirim olacağı söylendi. Bugün 1 nisan. Henüz operatörlerden bir gelişme yok. Yeni abone olacak arkadaşlar bence biraz daha beklesin. İnşallah bir an önce hayata geçirilir..

hayatının büyük kısmını bir odada geçirenler için sınırsız internet olmazsa olmaz alacağınız tablet vatanda 400 lira ama şunuda düşünmek lazım zaten sınırsız internet 65 civarı şahsen burada fiber alt yapısı henüz yok olsa bir saniye düşünmeden bu kampanyayı alırdım 60 liraya 20mbps hız 75 adil kullanım hakkı sınırsız internet şunuda unutmayın adil kullanım noktası geçildikten sonra hız ne kadar düşsede fiberde sıkıntı çıkarmaz bence alın

Evet arkiler yawww iyice kafami karistirdiniz of yaa napsam beklesem mi ki :-(

Demirci yaaa saol yaaa bi sen olumlu konstum arkim yaaa....Gidiyom simdi arkadaslar gelince yazarim sana...

20 mb hız TTNET sınırsız engelli indirimi ile ve konuştukça öde tel ile birlikte 63 tl ödüyorum.
Ancak şu anda yeni abone engelli indirimi olmadan 24 ay taahüt ile daha uyguna geliyor.

Sakura 63 harici sabit telefona da para oduyo musun? Arkadaslar yaaa resmen havami aldim ttnet hic de sitesinde bahsedildigi gibi degil...fiyatlar cok kazik...moralim bozuldu yaaa sizler ne kadar oduyosunuz en ekonimik tarife hangisi acaba internette ttnetin sitesinde farkli yaziyo buroda baska soyluyolar ttnet musteri hizmetleri baska konusuyo kararsiz kaldim yaaa offfff yardim edin bana

FaCia;

Sallapati yapmayalım.
24 ay taahhüt 5 ay ücretsiz yani 19x68:1.292.
engelli tarifesi 24x48:1.152.

24 ayda 140.tl az ödüyoruz. 140/24:5,8 tl. aylık.

Hayaldünyası;

baştan beri ttnetin bizim hayrımıza birsey yapmadığını söylemiştim. arkadaşım internette sadece sayfalarda gezeceksen..pttcell 14 veya 24 lük tarifesini al sınırsız internet var ama kotan bitince yavaşlıyor. sim kart takılabilende bir tablet al bana dua edersin :D

hayal malesef ucuz ve sınırsız intenet yok hoş sınırlısı bile pahalı ben şuan internet+telefon 85 lira ödüyorum eğer makinanız ve modeminiz iyiyse hızı dert etmeyin aylık ortalama 200Gb kullanıyorum adil kullanım noktasını geçtiğimde dahi hız sorunu olmuyor iyi makina derken uçuk bişeyler hayal etmeyin ben geçen ay yeni kasa toplattım 1400 liraya geldi modemede 160 lira verdim

Muhendis arkadasim pttcel ben hic duymadim buralarda yoktur belki de sen ne kadar oduyosun bi de neden sim kart takilabilen tablet dedin ki pttcell icin sim kart mi gerekiyo

Sen ve ben arkadasim sabit telefon icin de her.ay.onbes lira.istiyolar yaa...benim evimde sabit tlf yok ben telefonsuz internet istiyom dedim bu kez de yalni internet parasi istiyolar.guya internet tlfsuz baglanabiliyoduk....

pttcell avea nın iişte 14 liraya sınrsız internet ama yavaş onuda sim kart takılabilen bir tablete takacan kullancan

en güzeli bulabilirseniz 2 komşuyla anlaşıp ortak kullanmak tabi komşularınız benimki gibiyse bizim internetle işimiz yok ki derler sonrada utanmada gelip şifreyi isterler vermeyincede vermedin diye küserler

Tskler muhendis ama alicam tablette sanirim sim kart girisi yok...vestel 10.1inch smart tablet alicam 400 liraya...bi de arkadaslar ttnetim kamululara ozel hersey dahil 60 lira sinirsiz tarifesi var ne dersiniz bunu kullanan var mi...Demirci arkadasim yaa malesef oyle uygun komsum yok malesef yaa :(

arkadaşlar hediyeler sizi aldatmasın, turkcelle superonline fiber internette performans olarak en sağlamı. ttnet'ten uzak durmanızı öneririm.

Hayaldünyası;

al gitsin kendi kendine amma sıkıntı yaptın :)

interneti sürekli kulanacam iptal ettirme gibi bir düşüncem yok diyorsan kampanyaya katıl... yok iptal ettiririm belki 1 sene sonra dersen interneti al tabletide git elektronik marketlerden 9 taksitle al....

12 lira ordan kalıyor ama 12*9:108 lira tableti internetten 300 liraya belkide daha düşüğe alırsın

Tablet alacaksan kesinlikle Apple Ipad öneririm.Dokunmatik,uygulamalar vs dünyanın 1 numarasıdır.Büyük alışveriş siteleri kredi kartlarına 100 tl ye kadar indirim kampnayası yapıyor takip etmende yarar var.İnternet olarak ttnet ve super dışındakileri tavsiye etmem.Tercihim fiyat performans olarak superonline olur

2 sene önce Ipad 2 almıştım ,hala harika şık duruyor ve çok kullanışlı.Samsung vestel gibi tabletler çok sönük kalıyor yanında...

Owlman arkadaşım maddi sıkıntılar olunca para hesabı yapıyoruz mecburen :) ... Blueworld mavidünya :) arkadaşım tşk ederim önerilerin için...

Üst Alt