Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNETin Engelliler için ve Samsung Galaxy Tab 3 Kampanyası Hakkında yorumlarınız?

Blueworldcüm araştırdım da ıpadlar çok pahalı :confused: internetten alışverişe de çekiniyorum bozuk çıkarsa uğraşamam diye

Hayaldünyası;

Benim ki telin sabit ücreti dahil 63 tl. Birde konuştukça öde yani konuşursan ekstra geliyor. Ben konuşumyorum fişi çekik.

Dikkatli olmak llazim her site guvenilir degil ama hepsiburada.com guvenebilirsi .bozuk veya ariza durumunda kargo ucretsiz garanti kapsaminda geri gonderebiliyorsun sahsen 5-6 yildir hb den alirim elektronik ihtiyaclarimi.benim icin yerel saticilar daha tehlikeli cin mallariyla dolu urunun gercek fiyati cok cok usutnde satislar vs...

Hayaldünyası BEN sağlık raporumla ttnete TTNET sizinle net limitsiz 50gb adil kullanım kotalı tarifesine aylık 48tl ödüyorum ve hiç bir taahhüt yok. yalnız tel. için sosyal hizmet tarifesine obone olarak hiç görüşme yapmasam sadece 12.5tl ödüyorum v akşam 7 den sabah 7 yede tel.ücretsiz...sen aylık 48tl çok 50gb nette kullanmıyorum dersen 36tl ye TTNET sizinle net12 paketi var.kota12gb, adil kullanım kotasıda 25gb..tablet içinde 24 ay taahhüt yapmaya gerek yok.sana 460tl civarı 1 fiyata gelir tablet..piyasa fiyatı 400tl.. kliksa.com da 379tl samsung tab t11.. teknosada 399tl...daha ucuz 1 tablet istersen yeğenimin kullandığı v memnun kaldığı ACER ICONIA B1-710 nette hiçbir sıkıntı yaratmıyor..hem oyunlarda da sorun çıkarmıyor teknosa fiyatı 249tl

Son düzenleme:
şuan elimde bir broşür var sınırsız internet + dsmart 49 tl yazmış genel olarak dsmart bayilerine bir sorun bakalım

diji d.smart bunlara fazla güvenmeyin astarı yüzünden pahallıya gelebilir. Bu hafta diji ile ilgili Tüketici hakem heyetim muhtemelen lehime sonuçlanacak. Hiç ummadığınız bir yerden ekstra bir fatura ile karşılaşmak istemiyorsanız hiç bulaşmayın.

Digi ile problem ne kardes ? Ben de bu ay ligtv yi iptal talebi gonderdim faturam artik 17 tl gelecek

BlueWorld;

Tamamen kapatınca çıkar problemler. Ben taahhütsüz maç yayını aldım kurulum yok dediler 4 ay sonra kapatınca 85,tl kurulum bedeli çıkarttılar. Hemde kapattıktan 2 ay sonra. Şimdi hakem heyetinde. Nette araştırırsan bu gibi firmaların ne gibi sorunlar çıkarttığını görürsün.

Üst Alt