Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNET'ten engellilere indirim uygulamalarını isteyelim..?

CaMaDaM

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar;

TTNet'in biz engelli internet kullanıcılarına hak ettiğimiz %50 indirimi sağlaması için bir kampanya başlatmak istiyoruz. Gelin aşağıdaki metni http://www.ttnet.net.tr/56.aspx adresindeki başvuru formunu doldurup TTNet'e göndererek hak ettiğimiz %50 indirimi alalım!

İlgili metin:

ADI SOYADI :
Ben ... hastanesinden ... tarihli ... nolu rapor kararı ile %... engelli biri olarak bir çok kurumun biz engellilere tanıdığı %50 indirimin TTNET tarafından da onaylanmasını ve %10'unun engelli olduğu bir toplumda en aşağı 250 bin engelli TTNET üyesi veya yakını olduğunu hesaplarsak, bu indirimin sağlanmasını saygılarımla arz ederim.

:) Böyle (kullanıcıların sayısını vererek) "indirim" istenmez ki..

"En aşağı 250 bin engelli üye varsa, demek ki benim en aşağı 125.000 x birim fiyat zararım olacak demektir bu.. Durup dururken niye bu kadar zarara gireyim?" diye düşünür..

O nedenle; bırak rakamı da onlar bulsun, hesabı da onlar yapsın. ;)

Şayet 250 bin engelli olduğunu bir fizibilite yapıp doğrularlarsa indirimi unutun :)

ttnet türkiye genelinde pilot bi isim.
neden yapsın ki ben olsam yapmam zaten türkiye salt çogunlugu bende neden yapayım ki diye düşünür..
ha birde şu var ttnet telefon aboneleri üzerinden baglantı yapıyorlar diyelim ki benim hattım babamın adına benim raporum geçerli olmaz indirim için engelli telefon bağlantısınıı üzerine alması gerekecek uzun iş.
inidirmde zor.

ne yüzde ellisi ya bedava bedava olsun :)

camadam arkadaş ttnet ilen sınırlamıyalım derim.su, türk telakom, elektirik,doğal gaz vs vs de olmalı derim ben dayanışma iyidir toplum bir yerlere gelicek ise örgütlü olarak gelicek. saygı ve sevgilerimlen.

ttnet bu konuda doymuş bir firma ama geçtiğimiz günler de eylül ayı itibariyle koçnet "biri" ile piyasaya girdi aadsl konusunda başlangıçta adam bana kayan kar derde yaparsa belki ttn yerine koçnet "biri" ye %50 indirim için başvuruda bulunmak lazım

dünyanın en pahalı interneti türkiyede
bu indirim ttnetin alacağı kararla ilgili değil
ttnetin indirim yapabilmesi için verdiği vergilerden,devletin indirim yapması gerek,bu da konuyu farklı yerlere taşır.demek ki muhattapımız ttnet değil,ilk aşamada

5-6 yıllık ttnet internet ve buna bağlı olarak çalışan ev telefonuna sahiptim.4gb sınırlı olarak.çok şükr daha fazla kazıklanmaktan kurtulmak için geçen ayın 14'ünde ttnet internetimi ve ev telefonumu kapattırdım.bunun yerine uydunet internet aldım...512 kb hızında ve sınırsız.resmi damga vergisinden muaf tv ile birlikte ödediğim para 22,90tl..memnun muyum?bunca zamandır almadığım için pişmanım...ttnet 1 mb hızındaydı ama bu 512 kb hızında olmasına rağmen daha hızlı.en azından artık kotayı aştım mı gibi derdim yok.bu ay 10gb lık görsel eğitim proğramı indirdim...halada devam ediyorum.bilginize...

engellilere düz hesap 1 mbs sınırsız 25 lira olsun işte... bunu yapabilir mesela ttnet.

ttnet in altarnatifi olsa zaten bırakın engelliye çok daha fazla indirim olur şuan altarnatifi olamdıgı içni bunu yapıyor. uydunet gibi quiknet gibi kuruluşlara gelince belli bölgelerde var kablotv olan yerde var uydunet mesela türkiyenin her yerinde yok bunu yapabilmeleri içinde altyapı geliştirmeleri lazım. şuanda hazır oaln iy yada kötü tek altyapıda telekomun alt yapısı onun için bu gelişene kadarda mahkumuz. ha bizlere indirim yaparlarmı zor hemde çok zor ama çaba bizden gerisini bakıp görürüz anca

Ttnet Yetkililerine açık çağrı;
Ben indirim filan istemiyorum. Ben daha da ileri giderek üste para istiyorum. İşinize gelirse...

ttnet indirim

ttnet in endirim yapması sözü geçen ulaştırma bakanı lazım yada sözü gececek ikdidarlı bir başbakan

ttnet indirim asla yapmaz aksine kullandığın kotanın kat ve kat fazlasını senden alır. geçen ay üyeliğimi iptal ettirdim ve doping nete geçtim 8 mg ve 22 tl sınırsız çokta güzel oldu. ttnet kadar hızlı değil diyenler falan hepsi fasa fuso süper hızlı ve çok memnunum. indirim falan istiyorsanız başka firmaya netinizi taşıyın o ttnet kadar hızı yok laflaranıda inanmayın ne kadar çok firma o kadar rekabet ttnet artık eskisi gibi tek kale maç yapıp insanları soyma felsefesini unutsun ben kurtuldum

Indirim.....

Slm...arkadaş

sen 250 bin engellinin indirimin zararından bahsediyorsun.söylermisin.82 milyon nüfüsa sahip olan türkiyeden sadece 50 milyonu ttnet kullanıyor.peki bundan kazandıgı karı göz önüne aldıgın zaman 250 bin devede kulak kalır.yok bile sayarsın.

Baben arkadaş senin türkiyenin nufüsundan veya türkiyede ne kadar insanın ttnet kullandıgından haberin yok.söylermisin 82 milyon nufüsa sahip olan türkiyede ttnet kullanan belkide 50 milyonu 250 bin mi fazla yoksa 50 milyon mu?devede kulak kalıyor.verdiği indirim ise belki zekat yerine geçer.arkadaş

aylık internet fiyatı ne kadar şu an.ben 6 tl. ödüyororum ayda.binada ortak bağlantı var.18 kişi ,kişi başına 6 tl:))

Yazacaklarımı lütfen reklam yada propaganda olarak algılamayın,bir engelli olarak bunu paylaşmak istedim.
Bekleyelim biraz.

CHP’nin hazırladığı “Bilgi Toplumu Raporu”, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sencer Ayata ve Emrehan Halıcı tarafından açıklandı.

CHP raporundaki hedefler ve vaatler şöyle:
‘Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanlığı’ kurulacak. Konuyla ilgili tüm kuruluşlar bu bakanlığa bağlanacak.
-İnternet erişimi temel bir ihtiyaç olarak kabul edilecek ve 1 megabitlik internet erişimi ‘temel hizmet’ olarak tanımlanacak. Üniversite öğrencileri ve engelliler internet hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılacak.

ısrarla ttnetten indirim iteyin

adamlar almanyada 16.000 hızı 15 € yani 30 lira diyelim qieriyolar :) senın dediğinede razıyım :)
bu örnekleri göstererek ısrarla nette indirim isteyelim olmaz demeyin yoruma gerek yok siz isteyin sonuçta olmayacak bir şey değil yeterki biz isteyelim
zor hemen hallolur imkansız biraz zaman alır,

Bir ODTÜ lü olarak Sencer hocamı iyi tanırım. Yalan dolan bilmez hemde hiç bilmez. Vaad ediyorsa yapar. Aynı binada çalışıyorduk engelli park yerine park etmeyen tek hocadır kendisi. Hocam yolunuz açık olsun.

Şahsen bizzat kendisini tanımasam bu satırları bir siyasetci için asla yazmazdım emin olun.

Üst Alt