Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüketici mahkemesine müracatım..? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet benim ikinci el olarak aldığım çamaşır makinası bozulmuştu ertekin servise yaptırmıştım iki kere bozulup yapılmıştı garantili parçalar takılmıştı birincide 01.04.2016 tarihinde 240 tl alınarak motor modül gurubu değişmişti sonra ikinci seferde 23.04.2016 tarihindede 90 tl alınarak yapılan işlem bölümünde kapı kilit telli yazılarak işlem yapılmış bunların garantisi daha sürerken bu makina yine arızalandı bu seferde beyin bölümü bozuldu takılan parçalarla ilgisi yok denilerek 200-300 tl arası para istendi benden ben buna itiraz ettim çünkü garantili parçalar taktınız oluşan arızada önceki arızalar gibiydi motor dönmeme sorunu kapı zaman zaman kitlenme sorunu yaşanıyodu ben bu makinayı başka yerden almıştım onlardan değil ama onlara yaptırmıştım onlarda garantili parçalar takmışlardı elimde delil olarak bana verdikleri teknik hizmet formları var şimdi tüketici haklarına başvurmuştum daha 1 ay oldu ilk başta o firmanın kime ait olduğu belli değildi benden sahibinin i,smini bulmamı istediler ayrıca takılan parçalar içinde fatura almamı söylemi,şlerdi bende bu servise yine gittim dedim burası kime ait bana bi isim verdiler fatura istediğimdeyse kdv farkı istediler
biggrin.gif
dedim o nedir güya kdv almadan takmışlar onun içinde heralde fatura vermemişler o zaman şimdi bu teknik servis formunun altında takılan parçalar 1 yıl garantili yazıyo bu makinada zaten kaç parça varda gelmişlerde bende 300 tl istiolar bu davayı kazanabilirmiyim kazanamazsam önceki takılan parçaların para iadesini isteyebilirmiyim medyada zaman zaman tüketici haklarını koruyan kanunların çıktığını duymuştum bu işlerden anlayan yada başına gelmiş olan arkadaşların yorumlarını bekliorum

[FONT=Roboto]geçen gün bu müracatımın sonucu geldi ret yönünde [/FONT]
[FONT=Roboto]kararın resmini altta veriom[/FONT]

wol_error.gif

M0Mvn7.jpg

[FONT=Roboto]bu kararda deli,l yetersizliği bahane edilmiş bir makineyi bilirkişi incelemedi ve kafadan karşı tarafın sözüyle hareket etmiş gibi tüketici mahemesine itiraz etcem itirazımı nasıl yapayım kazanma şansım nedir bu olayda acaba [/FONT]

Üst Alt